Σαν σήμερα στις 9 Ιουλίου του 2017 #14

Σαν σήμερα στις 9 Ιουλίου του 2017 η Hibernian φέρνει 2-2 με τη Sunderland στο testimonial του Lewis Stevenson. Oι Hibs βρέθηκαν να χάνουν 2-0 στο 55’ σε ένα ματς που άγγιξαν την ολική ανατροπή έχοντας και δοκάρι στο τέλος με τον Οliver Shaw. Στο 6’ οι οπαδοί των δύο ομάδων τίμησαν τη μνήμη του νεαρού Bradley Lowery φωνάζοντας το όνομα του. O μικρός οπαδός της Sunderland είχε χάσει δύο μέρες πριν τη ζωή του, σε ηλικία 6 ετών, πολεμώντας για χρόνια μια σπάνια μορφή καρκίνου.
Οι Άγγλοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο μέρος, είχαν δοκάρι με τον Wahbi Khazri στο 11’ κι ένα καλό σουτ του Maja στο 25’ που απέκρουσε ο keeperτων Hibs, Ofir Marciano. To σκορ άνοιξε στο 42’ με τον BillyJones να βγάζει τη σέντρα και τον Wahbi Khazri να στέλνει με βολίδα τη μπάλα στα δίχτυα. ΗSunderland διπλασίασε τα τέρματα της στο 55’ με τον Jeremain Lens, όμως οι Hibs δεν τα παράτησαν. Η ομάδα του Neil Lennon μείωσε στο 69’ με τον Martin Boyle κι έφερε το ματς στα ίσα στο 74’ με τον Fraser Murray. Οι Hibs κυνήγησαν το γκολ της νίκης, έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο πρώην αμυντικός τηςCeltic, Adam Matthews, κατάφερε να σταματήσει τον Brian Graham την τελευταία στιγμή κι ακόμα μια μεγαλύτερη στις καθυστερήσεις όταν ο Οliver Shaw έστειλε με βολίδα τη μπάλα στο δοκάρι.
Iδανικό testimonial για τον Lewis Stevenson που όπως αναμενόταν έγινε αλλαγή 5 λεπτά πριν τη λήξη, για να δεχτεί την αποθέωση με το χειροκρότημα των 9.309 θεατών που βρέθηκαν στο Easter Road.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.