Oι νεοφερμένοι τα γκολ, στο Hearts-Partick Thistle 3-1

Mε δύο γκολ του νεοαποκτηθέντα Olly Lee κι ένα του -επίσης νεοαποκτηθέντα Ben Garuccio- η Hearts νίκησε 3-1 σε φιλικό στο Cowdenbeath την Partick Thistle, κάνοντας το 3 στα 3 στα φιλικά προετοιμασίας της.
Ο Ben Garuccio άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό, σε μια φάση που φάνηκε ότι επιχειρεί σέντρα, η μπάλα όμως κατέληξε στα δίχτυα του goalkeeper Aaron Lennox. Επτά λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους η Partick Thistle ισοφάρισε με κεφαλιά του Thomas O'Ware, που ήρθε αυτό το καλοκαίρι από τη Morton. Ο Lee έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του Εδιμβούργου στο 55’ με βολίδα από τα 23 μέτρα για να σκοράρει ξανά 13 λεπτά πριν το τέλος διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για την ομάδα του Εδιμβούργου.

HEARTS: Silva (Mason 61), L Smith, Petkov, Baur, M.Smith (Morrison 85), Lee, Bozanic, Garuccio, Edwards (Cochrane 63), Lafferty (Currie 74), MacLean (Amankwaa 84).

PARTICK THISTLE: Lennox; Birch, O'Ware, McGinty, Penrice; Bannigan, Slater (Fitzpatrick 68); Spittal, Storer (Wilson 61), Erskine (Galasso 88), Doolan. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.