Προπόνηση για Celtic, 3-0 με 10 παίκτες την Alashkert

Παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 11’ η Celtic νίκησε 3-0 την Alashkert σε ένα ματς που θύμιζε προπόνηση για τους τριπλούχους Σκωτίας. Δύο γκολ πέτυχε ο Moussa Dembele στο 11’ και το 19’ (με πέναλτι) κι ένα ο James Forrest στο 35.
Η Celtic απείλησε μόλις στο 5’ με κεφαλιά του Jozo Simunovic που έπιασε ο goalkeeper Ognjen Cancarevic και προηγήθηκε δύο λεπτά αργότερα με τον Moussa Dembele. Ο νεαρός Γάλλος μπήκε στην περιοχή, έμεινε όρθιος έχοντας να αντιμετωπίσει 4 αμυντικούς κι έτσειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στο 11’ η Celtic έμεινε με 10 παίκτες όταν ο Jozo Simunovic πήρε απευθείας γκολ για επικίνδυνο παιχνίδι πάνω στον επιθετικό των Αρμένιων, Jefferson Reis.
Ο Ρουμάνος διαιτητής, Horatiu Fesnic, έκανε ένα ακόμα λάθος στη συνέχεια, καταλογίζοντας πέναλτι υπερ της Celtic στο 18’, σε τάκλιν του Artak Grigoryan στον Odsonne Edouard, αφού ο μέσος των φιλοξενούμενων φάνηκε να βρίσκει τη μπάλα.
Ο Moussa Dembele εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 2-0 ένα λεπτό αργότερα κι η Celtic έφτασε κοντά σε ένα τρίτο γκολ στο 24’, όμως ο keeper της Alashkert, Ognhen Cancarevic έκανε δύο απανωτές επεμβάσεις, αποκρούωντας σε κόρνερ την προσπάθεια του Odsonne Edouard και μετά έπεσε στα πόδια του Kristoffer Ajer που ήταν έτοιμος να σκοράρει στο κόρνερ που εκτέλεσε ο Olivier Ntcham. Οι Αρμένιοι είχαν μια καλή στιγμή στο 33’ με σουτ του Artak Grigoryan που απέκρουσε σε κόρνερ ο Craig Gordon
Το κόρνερ εκτελέστηκε κι η Celtic βγήκε γρήγορα στην κόντρα με τον Edouard να δίνει στον James Forrest που έκανε το 3-0 στο 35’.
Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο η Celtic άλλαζε εύκολα τη μπάλα κι έκανε πολλές επιθέσεις. Σε μία από αυτές στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο Kieran Tierney έπιασε μια βολίδα που απέκρουσε δύσκολα ο Ognjen Cancarevic. Οι Forrest, Callum McGregor και Ryan Christie έχασαν αρκετές ευκαιρίες για τη Celtic, μία καλή στιγμή για τους Αρμένιους με τον Mihran Manasyan στο β’ μέρος σε μια εύκολη βραδιά για τη Celtic.

CELTIC: Gordon, Simunovic, Hendry, Ntcham, Dembele (Christie 66), Brown, Ajer, Tierney, Edouard (Sinclair 64), Forrest (Johnston 76), McGregor.
ALASHKERT: Cancarevic, Nenadovic (Manasyan 45), Sekulic (Simonyan  64),Daghbashyan, Voskanyan, Yedigaryan, Dashyan, Práznovsky, Reis De Jesus (Romero 86), Yedigaryan, Grigoryan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.