Με το δεξί η Hearts, 2-1 την Cove στο Balmoral

Με γκολ των Olly Lee στο 11’ και Steven MacLean στο 57’ η Hearts νίκησε εύκολα 2-0 μέσα στο Balmoral Stadium την Cove Rangers και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο League Cup. Ο Paul McManus μείωσε στο 75’ για τους γηπεδούχους
Ο νεοαποκτηθείς Kevin Silva μπήκε αμέσως στην αποστολή της Hearts έκατσε όμως στον πάγκο, με τον Τσέχο Zdenek Zlamal να είναι κάτω από τα δοκάρια. Επτά από τους 13 νεοαποκτηθέντες του Levein ξεκίνησαν, μεταξύ των οποίων και ο βετεράνος επιθετικός Steven MacLean κι αυτή ήταν η έκπληξη, μιας και όταν έπαιζε στη St Johnstone δεν αγωνιζόταν σε συνθετικούς αγωνιστικούς χώρους.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 11’, όταν ο Kyle Lafferty βρήκε τον μέσο Olly Lee κι αυτός πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Hearts.
Πρώτο γκολ με τη Hearts και για τον Steven MacLean, που εκμεταλλεύθηκε το κόρνερ του Oliver Bozanic για να κάνει το 2-0 στο 57’. Η Hearts άγγιξε ένα τρίτο γκολ, όμως ο Olly Lee έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι κι οι Highlanders μείωσαν στο 75’ με τον Paul McManus.
Η Hearts μπήκε με το δεξί στο League Cup, αυτή ήταν η δεύτερη ήττα σε ισάριθμα ματς για την Cove Rangers που έχασε και στην πρεμιέρα από την Inverness, με την Caley Thistle να είναι στην κορυφή του ομίλου έχοντας κάνει το 2 στα 2 μετά τη νίκη της με 5-2 επί της Cowdenbeath την Τρίτη.

COVE RANGERS: McKenzie, C.Milne (Redford 76), H.Milne, Strachan, Yule, Kelly, Park, Scully, Megginson, McManus, Masson (Smith 80).
HEARTS: Zlamal, Souttar, Haring, Berra, Morrison, Burns, Bozanic, Lee (Irving 65), Mulraney (Ikpeazu 80), MacLean (M.Smith 65), Lafferty.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.