Τελικά …ήρθε στα πέναλτι, East Fife-Forfar 4-5


Το σκορ που είχε προβλέψει αστειευόμενος ο θρυλικός κωμικός Eric Morecambe, ήρθε τελικά, έστω και στα πέναλτι. Ο μεγάλος κωμικός (πέθανε το 1984, οπαδός και -κάποτε πρόεδρος- της Luton Town), χρησιμοποιούσε μάλιστα αυτό το σκορ όταν συναντούσε τον φίλο του, τον James Alexander Gordon, που για 40 συναπτά έτη ανακοίνωνε στο BBC τα αποτελέσματα των αγώνων. Ο Gordon πέθανε το 2014, δεν πρόλαβε να δει το αποτέλεσμα που είχε προβλέψει, κάνοντας πλάκα, ο φίλος του.
420 θεατές βρέθηκαν στο γήπεδο της East Fife και την είδαν να προηγείται στο 10’ με αυτογκόλ του Ross Meechan, πριν το ημίωρο όμως βρέθηκε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Chris για σκληρό φάουλ στον Dylan Easton. Η Fοrfar εκμεταλλεύθηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα κι ισοφάρισε πριν το ημίχρονο με γκολ του παίκτη-βοηθού προπονητή John Baird.
Το σκορ δεν άλλαξε κι η συνάντηση κρίθηκε στα πέναλτι, με τη Forfar να επικρατεί 5-4, αποτέλεσμα που έφερε τις δύο ομάδες στους 2 βαθμούς στο βυθό του β’ ομίλου του League Cup. Στην κορυφή του ομίλου είναι η Montrose με 6 βαθμούς κι ακολουθούν η St Johnstone με 5 και η Falkirk με 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.