Ικανοποίησαν οι Gers, 3-0 τη Wigan


Oι Rangers νίκησαν σε φιλικό 3-0 τη Wigan στο Ibrox, αφήνοντας καλές εντυπώσεις, ενώ κράτησαν σε ένα ακόμα ματς απαραβίαστη την εστία τους, με τον Wes Foderingham να αποκρούσει πέναλτι του Will Grigg των Latics.
Oι 28.779 θεατές που βρέθηκαν στo Ιbrox είδαν μια καλή εμφάνιση στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, απέναντι σε μια Wigan που κατέβασε μια δυνατή ενδεκάδα.
Οι Rangers ήταν καλύτεροι, με τον Alfredo Morelos να αποτελεί μια διαρκή απειλή για την εστία των Latics της αγγλικής Championship. Ένα λεπτό από μια εξαιρετική του πάσα που δεν αξιοποίησε ο Daniel Candeias, ανέλαβε ο ίδιος να σκοράρει. Αυτή τη φορά ήταν η Candeias που έβγαλε τη σέντρα, για να μπει ο Κολομβιανός ανάμεσα στην άμυνα και τον keeper των Latics και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. 1-0 στο 52’ για τους Gers που διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 57’ με τον Nikola Katic στο 57’ για να κάνουν πέντε λεπτά αργότερα το 3-0 με τον Umar Sadiq
Πολύ καλός και ο Wes Foderingham που πέρασε κάτω από τα δοκάρια στο β’ ημίχρονο. Μπορεί να μη λογίζεται πια ως βασικός, έδειξε όμως τι μπορεί να κάνει, αποκρούωντας αρχικά την κεφαλιά του Max Power, για να πιάσει και πέναλτι στη συνέχεια. Το κέρδισε ο Jamie Walker από τον Middleton, όμως ο Foderingham απέκρουσε το σουτ του Will Grigg, με τους Rangers να διατηρούν για ένα ακόμα ματς, με τον Steven Gerrard στον πάγκο, απαραβίαστη την εστία τους. Την Πέμπτη θα υποδεχτούν την NK Osijek στη ρεβάνς της νίκης τους με 1-0 στην Κροατία, ενώ την Κυριακή κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα στην έδρα της Aberdeen.

RANGERS: Alnwick (Foderingham, 45) Tavernier (Hodson, 64), Bradley (Katic, 45), Goldson (Coulibaly, 72), Halliday (Murphy, 64), McCrorie, Docherty (Kent, 72), Ejaria (Arfield, 64), Candeias (Kelly 80), Middleton, Morelos (Sadiq, 55).
WIGAN ATHLETIC: Walton, James (Da Silva Lopes 75), Burn (Bruce 45), Dunkley, Naismith (Flores 75), Morsy (Capt), Gibson (Roberts 75), McManaman (Power 57), Powell (Walker 57), Jacobs, Vaughan (Grigg 57).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.