Η Hearts στους 16, πήρε μαζί της τους Jags, 5-0 την Inverness

Η Hearts συνέτριψε 5-0 την Inverness και προκρίθηκε στους 16 του League Cup, αφήνοντας έξω τους Highlanders και χαρίζοντας την πρόκριση στην Partick Thistle, αφού η Inverness έπρεπε να χάσει με 4 διαφορά για να μην προκριθεί (ως μία από τις καλύτερες δεύτερες).
Σοκ για τους Highlanders που δέχτηκαν 3 γκολ μέσα σε 4 λεπτά στο πρώτο μέρος, από μια Hearts που είχε και δύο δοκάρια, ενώ δοκάρι είχε και η Inverness που γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού.
Οι Highlanders δεν κλείστηκαν, κάθε άλλο, μπήκαν αποφασισμένοι να παίξουν επιθετικά με τον τεχνικό τους, John Roberyson (που έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Hearts) να κρατά την υπόσχεση του. Η Inverness θα μπορούσε να προηγηθεί με τον Jordan White, πλήρωσε όμως το καταστροφικό τετράλεπτο, στο οποίο δέχτηκε τρία γκολ, με τη Hearts πάντως να κάνει φάσεις και πριν ανοίξει το σκορ. Ο Uche Ikpeazu έκανε το 1-0 στο 29’ με βολίδα μετά από κόρνερ του Oliver Lee, για να γίνει το 2-0 στο 32’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ben GarrucioΈνα λεπτό αργότερα ο Garuccio έβγαλε τη σέντρα κι ο Uche Ikpeazu πέτυχε ακόμα ένα εντυπωσιακό γκολ, αυτή τη φορά με κεφαλιά, κάνοντας το 3-0.
Ακόμα και με το 3-0 η Inverness προκρινόταν κι έφτασε κοντά στο γκολ χάνοντας δύο ευκαιρίες με τους Sean Walsh και Charlie Trafford και τις δύο φορές ο keeper των γηπεδούχων, Zdenek Zlamal έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις. Δεν ήταν η μέρα των Highlanders και φάνηκε όταν στο 64’ ο Steven Naismith έκανε το 4-0, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Kyle Lafferty έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στην πρώτη του επαφή, δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στο ματς. Το 5-0 έγινε τελικά στο 81’ με τον Steven Naismith να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.
Σκληρό αποτέλεσμα για την Inverness, απόλυτο δίκαιο όμως με τους γηπεδούχους να είναι εντυπωσιακοί. Πήραν έτσι μαζί τους στους 16 του League Cup την Partick Thistle, αφήνοντας την ICT εκτός συνέχειας του θεσμού.

HEARTS: Zlamal, Souttar, Haring, Berra, Lee, Naismith, Hughes, Garuccio (McDonald, 82'), MacLean (Lafferty, 66'), Ikpeazu (Burns, 79'), Morrison.
INVERNESS CT: Ridgers, Rooney, Tremarco (Calder, 56'), Chalmers, Donaldson, Polworth, Doran (Austin, 60'), Walsh (Mackay, 72'), White, McKay, Trafford. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.