Πιστεύει στον Johnston ο Rodgers

Ο τεχνικός της Celtic, Brendan Rodgers απέκλεισε το ενδεχόμενο δανεισμού του Michael Johnston «για την ώρα» δηλώνοντας ότι πιστεύει πολύ στον 19χρονο εξτρεμ. Φήμες έκαναν λόγο για δανεισμό του νεαρού άσου με τις Hibernian και St Mirren να ενδιαφέρονται, όμως ο Rodgers δεν έχει τέτοια πρόθεση.
«Aυτή τη στιγμή είναι στα πλάνα μου, είναι ένα νεαρό ταλέντο, η καλύτερη θέση του είναι στο αριστερό άκρο, αλλά όταν έπαιξε και στα δεξιά (σ.σ. στο 4-1 επί της Standard Liege) ήταν πολύ άνετος» δήλωσε ο προπονητής της Celtic προσθέτοντας: «Μαθαίνει την άλλη πλευρά του παιχνιδιού, αυτή της τακτικής και του πρέσινγκ, αλλά δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι είναι ένα ταλέντο που αναπτύσεται, πρέπει να του δώσουμε παιχνίδια, είναι ο τύπος του παίκτη που αρέσει στους οπαδούς.»
Ο Michael Johnston έπαιξε σε 4 ματς για τη Celtic πέρυσι, έκανε το ντεμπούτο του στο 4-1 επί της St Johnstone προς το τέλος της σεζόν 2016/17 κι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο την ίδια μέρα. Διεθνής με την κάτω των 19 και κάτω των 21 της Σκωτίας, μπορεί να παίξει και με την Ιρλανδία, αν αυτό τελικά επιλέξει κι είναι στη Celtic από τα 9 του χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.