Πρόκριση για Rangers, 0-0 στα Σκόπια

Οι Rangers πήραν 0-0 από τη Shkupi στα Σκόπια και με το 2-0 του πρώτου αγώνα στη Γλασκώβη, πέρασαν στον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.
Ο Steven Gerrard ξεκίνησε τον Ryan Jack στη θέση του Scott Arfield που έμεινε στη Γλασκώβη μιας κι είχε χτυπήσει στο πρώτο ματς κι είδε την ομάδα του να έχει ένα σουτ με τον Josh Windass στο 10’, με τη μπάλα να βρίσκει στα σώματα.
Οι Gers έδωσαν γήπεδο κι έψαχναν την κόντρα, πέρασαν όμως ένα επικίνδυνο τρίλεπτο (16-18) όταν ο goalkeeper Allan McGregor χρειάστηκε να κάνει τρεις απανωτές αποκρούσεις, με τον ρυθμό όμως να πέφτει μετά το 30’ και τους Rangers να βγάζουν σχετικά άνετα το πρώτο μέρος, με τον Morelos μάλιστα να χάνει μια καλή ευκαιρία.
Oι Gers είχαν μια πολύ καλή στιγμή και στο 67’ όταν ο keeper των Σκοπιανών, Suat Zendeli απέκρουσε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του James Tavernier, ωστόσο οι Σκοπιανοί συνέχιζαν να ψάχνουν το γκολ. Στο 89’ παραλίγο να βάλουν …φωτιά στην αναμέτρηση όταν ο Muarem Muarem μπήκε από τα αριστερά κι έπιασε το σουτ που έδιιωξε ο McGregor βγαίνοντας έγκαιρα. Αυτή ήταν και η σημαντικότερη στιγμή για τους γηπεδούχους, οι Rangers είναι στον επόμενο γύρο, την Πέμπτη θα ξέρουν αν θα αντιμετωπίσουν την NK Osijek από τα Σκόπια ή τους Μολδαβούς της Petrocub-Hincesti

FK SHKUPI: Zendeli, Adem, Tipuric, Bilali, Krivanjeva, Vujcic (Muharem 76), Broja, Muarem (Ismaili 90+2), Stojkoski, Ndong (Shabani 37), Ilijoski.
RANGERS: McGregor, Tavernier, Goldson, Katic, Flanagan, McCrorie, Jack, Candeias (Ejaria 72), Murphy (Halliday 90), Windass (Middleton 64), Morelos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.