Με Morelos oι Gers, 1-0 την Osijek στην Κροατία

Με κεφαλιά του Alfredo Morelos στο 18’ οι Rangers νίκησαν την NK Osijek μέσα στην Κροατία και πήραν μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ κράτησαν για τρίτο σερί ματς με τον Steven Gerrard στον πάγκο ανέπαφη την εστία τους.
O Ryan Kent -που ήρθε αυτή τη βδομάδα ως δανεικός από τη Liverpool- και ο Lassana Coulibaly έκαναν το ντεμπούτο τους για τους Rangers, με τον Steven Gerrard να βάζει «δεκάρι» τον Ovie Ejaria. Οι Gers απορρόφησαν σχετικά γρήγορα την πίεση των γηπεδούχων (που έχασαν δύο ευκαιρίες με το Mirko Maric  πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο) κι έβγαιναν στην κόντρα για να δικαιωθούν στο 18’. Όλα ξεκίνησαν από ένα σουτ του Ryan Kent που έστειλε τη μπάλα να βρει στα σώματα και να καταλήξει κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε, Kent και Jamie Murphy συνδυάστηκαν για να πάει η μπάλα στον James Tavernier που έβγαλε τη σέντρα για να στείλει ο Alfredo Morelos με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα.
Οι Κρόατες πίεσαν στη συνέχεια, ειδικά στο β’ μέρος, με τους Gers να έχουν δώσει ακόμα περισσότερο χώρο, έκαναν φάσεις, χωρίς να χάσουν πάντως τη μεγάλη ευκαιρία.
Οι Gers πήραν αυτό που ήθελαν και μένει απλά να διαχειριστούν τη ρεβάνς στο Ibrox για να βρεθούν στον τρίτο προκριματικό γύρο. Εκεί θα βρούν την Maribor της Σλοβενίας ή τη Chikhura Sachkhere της Γεωργίας.

OSIJEK: Malenica, Loncar, Barisic, Mioc (Lyopa, 62), Sorsa (Bockaj, 45), Mudrazija, Skoric, Pusic (Hajradinovic, 80), Grgic, Maric, Henty.
RANGERS: Foderingham, Tavernier, Goldson, Katic, Flanagan, Jack, Coulibaly, Ejaria (McCrorie, 78), Murphy (Windass, 68), Kent, Morelos (Middleton.90+4′).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.