Yπέγραψε και ο Sadiq Umar στους Rangers

Oλοκληρώθηκε ο δανεισμός του Sadiq Umar στους Rangers, κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει 12 μέρες πριν. Ο 21χρονος επιθετικός της Roma υπέγραψε την ίδια μέρα που ολοκληρώθηκε και ο δανεισμός του Lassana Coulibaly από την Angers.
«Ο Gerrard μου είπε για την ομάδα, τους παίκτες και ότι όλοι θα με βοηθήσουν να προωθήσω την καριέρα του κι έτσι δε χρειάστηκε δεύτερη σκέψεη για να έρθω» δήλωσε ο Umar που δεν έχει παίξει ακόμα στη Roma, είχε δοθεί δανεικός στη NAC Breda της Ολλανδίας την περασμένη σεζόν. Μέλος της ομάδας της Νιγηρίας που κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο το 2016 ο Umar πήγε στη Roma το 2015, για να δοθεί δανεικός σε Bologna και Torino, ενώ πέτυχε 5 γκολ σε 12 ματς στη διάρκεια του εξάμηνου δανεισμού του στη Breda τη σεζόν που πέρασε.
Έγινε η ένατη μεταγραφή των Rangers, μετά τον βετεράνο goalkeeper Allan McGregor, τον full-back Jon Flanagan, τους κεντρικούς αμυντικούς Connor Goldson και Nikola Katic, τους μέσους Lassana Coulibaly, Scott Arfield και Ovie Ejaria και τον εξτρεμ Jamie Murphy που μετέτρεψε τον δανεισμό του σε μόνιμη μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.