Βήμα πρόκρισης για Gers, 3-1 τη Maribor

Στο Ibrox οι Rangers επικράτησαν 3-1 της Maribor και πήραν σαφέστατο προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς της Σλοβενίας. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ιδανικά με τον Alfredo Morelos να ανοίγει το σκορ μόλις στο 6’, όμως οι Σλοβένοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 40’ με βολίδα του Mitja Viler. Πέντε λεπτά στο β’ μέρος και οι Rangers πήραν ξανά το προβάδισμα, όταν ο Morelos κέρδισε πέναλτι από τον Sasa Ivkovic. Το εκτέλεσε εύστοχα ο James Tavernier κάνοντας το 2-1, για να γίνει το 3-1 στο 86’ με τον Lassana Coulibaly, με τον keeper των Gers, Allan McGregor, να είναι από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.
Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού FC Ufa-Progres Niederkorn, με τους Ρώσους να έχουν κερδίσει 2-1 στο πρώτο ματς την ομάδα του Λουξεμβούργου, η οποία απέκλεισε πέρυσι τους Gers.

RANGERS: McGregor, Tavernier, Goldson, Katic, Flanagan; Arfield, Coulibaly, Ejaria (Murphy, 78), Candeias, Kent (McCrorie, 88), Morelos (Umar, 88).
MARIBOR: Handanovic, Klinar, Suler, Vrhovec, Pihler, Tavares (Vrsic, 79), Zahovic, Bajde (Mesanovic 62), Derisevic, Viler, Ivkovic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.