Όλα ανοι-Χ-τα για Hibs, 0-0 με Molde

Μετά το 1-1 στην Τρίπολη και τη δραματική πρόκρση η Hibernian έφερε 0-0 με τη Molde στο Easter Road, αφήνοντας τα πάντα ανοικτά για τη ρεβάνς της Νορβηγίας. Καλύτεροι οι Hibs απείλησαν δύο φορές στο πρώτο μέρος με τον Stevie Mallan, ενώ ο Martin Boyle έστειλε τη μπάλα άουτ στο β’ μέρος από καλή θέση. Μεγάλη ευκαιρία και για τους γηπεδούχους με την κεφαλιά του αρχηγού, David Gray, που έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, ενώ για τη Molde απείλησαν οι Daniel Chima και Babacar Sarr με κεφαλιές.
Η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς της Νορβηγίας και η ομάδα που θα περάσει θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Zenit St Petersburg-Dinamo Minsk, με τους Λευκορώσους να είναι αγκαλιά με τη μεγάλη έκπληξη έχοντας κερδίσει 4-0 στο πρώτο ματς.

HIBERNIAN: Laidlaw, Gray, Hanlon, Bartley (Hyndman 80’), Slivka, Boyle (Maclaren 90’), Mallan, Stevenson, Kamberi (Shaw 80’), Ambrose, Porteous.
MOLDE FK: Linde, Gabrielsen, Forren, Gregersen, Wolff Eikrem (James 61’), Sarr, Strand, Hussain, Hestad (Cibicki 89’), Chima (Mostrom 71’), Haugen. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.