Η απάντηση της Green Brigade στον Dembele

O Moussa Dembele δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τη Celtic και η προσπάθεια του στον λογαριασμό του στο Twitter έκανε τα πράγματα χειρότερα, προκαλώντας την αντίδραση των οπαδών των Bhoys, με αυτούς της Green Brigade να τον περιποιούνται δεόντως με το πανό που σήκωσαν στο 1-0 επί των Rangers την περασμένη Κυριακή. Όλα ξεκίνησαν όταν η Celtic δέχτηκε πρόταση από τη Lyon κι ο νεαρός Γάλλος πήγε με τους αντιπροσώπους του και αυτούς της Celtic για να τη συζητήσει. Στα 19.75 εκατομμύρια η πρόταση ικανοποίησε τη Celtic που ήταν έτοιμη να δώσει τα χέρια. Ο Brendan Rodgers όμως είπε στη διοίκηση ότι είναι αδύνατο να βρει αντικαταστάτη την τελευταία μέρα των μεταγραφών κι η Celtic αποφάσισε να απορρίψει την πρόταση. Την επόμενη (τελευταία μέρα των μεταγραφών) ο Dembele γέμισε το Twitter με αναφορές «ο άντρας πρέπει να κρατάει το λόγο του» «υπάρχει μόνο μία αλήθεια» με σαφές αιχμές στον Rodgers θεωρώντας τον υπεύθυνο που χάλασε η μεταγραφή. Πήγε στη συνέχεια στην προπόνηση φανερά ενοχλημένος και με προκλητική στάση και κινήσεις. Ο Brendan Rodgers τον έδιωξε στο πρώτο τέταρτο, αφού είχε μια συντομη συνομιλία μαζί του κι είπε στη διοίκηση να τον παραχωρήσει για να «προστατευθεί το καλό κλίμα στην ομάδα» κι ας μην βρεθεί αντικαταστάτης. Η Celtic θα πήγαινε με μόλις δύο φορ διαθέσιμους στο ντέρμπι της Κυριακής, τους Edouard και Griffiths. O Dembele υπέγραψε στη Lyon, οι δηλώσεις του όμως στην παρουσίαση ενόχλησαν πολύ. «Ήθελα να έρθω στη Lyon κι έκανα τα πάντα. Στη Celtic δεν ήθελαν να με αφήσουν, μου είπαν για δικαιολογία ότι δεν προλάβαιναν να βρούν αντικαταστάτη αλλά τελικά υποχώρησαν.» Οι φίλοι της Celtic ενοχλήθηκαν πολύ και προφανώς ο ..ατζέντης του τον παρότρυνε να κάνει μια ανάρτηση στο Twitter, για πολλούς η ανάρτηση έχει γραφτεί από τον ίδιο τον ατζέντη του Γάλλου επιθετικού.
Ήταν ένα αντίο του Dembele στους οπαδούς τους Celtic (αρκετά καθυστερημένο βέβαια) στο οποίο αφού αποχαιρετούσε τους πάντες από τον Rodgers μέχρι τους καθαριστές του γηπέδου και τους οπαδούς τους οποίους χαρακτήρισε «special» ανέφερε μεταξύ άλλων «κέρδισα τα πάντα, όσα μπορούσα να πετύχω ως παίκτης της Celtic» και υπέγραψε ως … «Βασιλιάς της Γλασκώβης» κάτι που έκανε τα πράγματα χειρότερα μιας και από τη Celtic έχει περάσει ο «King Kenny» Dalglish και ο «King of Kings» Henrik Larsson και κανείς από τους δύο δεν έχει πάρει …μόνος του τον τίτλο του «Βασιλιά». Το Twitter του είχε 1.500 απαντήσεις μέσα σε λίγες ώρες από οπαδούς της Celtic, οι περισσότεροι έκαναν αναφορές στον Henrik Larsson.
H Green Brigade πήγε ένα βήμα παραπάνω λίγες ώρες μετά στο ντέρμπι. Το πανό της απαντούσε στο «κέρδισα τα πάντα» με το «Δεν σου αξίζει τίποτα, δεν θα κερδίσεις τίποτα, δεν θα κάνεις τίποτα, θα είσαι πάντα ένα τίποτα.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.