Σκωτία-Αλβανία (preview)

Πρεμιέρα στο Nationa League για τη Σκωτία που υποδέχεται την Αλβανία στο Hampden Park. Στον πρώτο όμιλο της τρίτης κατηγορίας του Nations League υπάρχει άλλη μία ομάδα, το Ισραήλ που ηττήθηκε 1-0 από την Αλβανία στην αυλαία του ομίλου.
Ο επιθετικός της Celtic , Leigh Griffiths, ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο και είναι έτοιμος, ενώ ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε δηλώσει ότι ο Allan McGregor θα πάρει τη θέση του Craig Gordon κάτω από τα δοκάρια. Ο McLeish έπαιξε 3-5-1-1 κόντρα στο Βέλγιο και δεν δείχνει διατεθειμένος να το αλλάξει, δηλώνοντας: «Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, αλλά η εμφάνιση δεν ήταν κακή, οπότε γιατί να το αλλάξω; Δεν υπάρχει κάτι που να αποδεικνύει ότι αν πήγαινε στο 4-4-2, δεν θα χάναμε με 6-0 από το Βέλγιο.»
Η Αλβανία του Christian Panucci μετά τη νίκη επί του Ισραήλ στο Elbasan, θα κάνει σημαντικό βήμα για την πρωτιά αν πάρει αποτέλεσμα στη Γλασκώβη. Έχει έρθει χωρίς τον έμπειρο μέσο της Akhmat Grozny, Odise Roshi, που είναι τραυματίας, το ίδιο ισχύει και για τον επιθετικό της Levante, Armando Sadiku,  ενώ αναμένεται να απουσιάσει και ο εξτρεμ, Eros Grezda, που αποκτήθηκε πρόσφατα από τους Rangers.
Aυτή θα είναι η πρώτη επίσημη αναμέτρηση των δύο ομάδων σε επίπεδο αντρών, η Σκωτία έρχεται από 5 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια της, δεν έχει σκοράρει σε καμία από αυτές τις ήττες, ενώ δεν έχει σκοράρει και στα τρία τελευταία παιχνίδια στην έδρα της.
Η Σκωτία έχει ήδη χάσει περισσότερα παιχνίδια στο δεύτερο πέρασμα του McLeish από τον πάγκο της, απ’ ότι στο πρώτο όταν είχε μάλιστα δώσει διπλάσιο αριθμό παιχνιδιών.

Η αποστολή της Σκωτίας

Goalkeepers: Jordan Archer (Millwall), Craig Gordon (Celtic), Allan McGregor (Rangers).
Αμυντικοί: Charlie Mulgrew (Blackburn Rovers), Stephen O'Donnell (Kilmarnock), Andy Robertson (Liverpool), Graeme Shinnie (Aberdeen), John Souttar (Hearts), Kieran Tierney (Celtic).
Μέσοι: Stuart Armstrong (Southampton), James Forrest (Celtic), Ryan Fraser (Bournemouth), Ryan Jack (Rangers), Kevin McDonald (Fulham), John McGinn (Aston Villa), Callum McGregor (Celtic), Scott McTominay (Manchester United), Callum Paterson (Cardiff City), Robert Snodgrass (West Ham United).
Eπιθετικοί: Leigh Griffiths (Celtic), Steven Naismith (Hearts), Johnny Russell (Sporting Kansas City).

Η αποστολή της Αλβανίας

Goalkeepers: Etrit Berisha (Atalanta), Thomas Strakosha (Lazio), Alban Hoxha (Partizani Tirana).
Αμυντικοί: Ansi Agolli (Qarabag), Mergim Mavraj (Άρης Θεσσαλονίκης), Elseid Hysaj (Napoli), Frederic Veseli (Empoli), Herdi Prenga (Inter Zapresic), Egzon Binaku (Malmo), Besir Demiri (Mariupol), Enea Mihaj (Παναιτωλικός).
Μέσοι: Andi Lila (ΠΑΣ Γιάννινα), Jahmir Hyka (San Jose Earthquakes), Migjen Basha (Άρης Θεσσαλονίκης), Ledian Memushaj (Pescara), Taulant Xhaka (Basel), Sabien Lilaj (Gabala), Emanuele Ndoj (Brescia) Bujar Lika (Grasshopper), Enis Gavazaj (Yenisey Krasnoyarsk).
Επιθετικοί: Bekim Balaj (Akhmat Grozny), Rey Manaj (Albacete), Eros Grezda (Rangers), Sindrit Guri (Oostende).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.