Μέχρι το 2021 στη Celtic o Karamoko Dembele

Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 15 ετών για τον φοβερό πιτσιρικά της Celtic, Karamoko Dembele. Σε ηλικία 10 ετών είχε πάει στη Celtic το 2013 ο ταλαντούχος μέσος, για να βρεθεί στην ομάδα κάτω των 20 της Celtic στο ματς με τη Hearts τον Οκτώβριο του 2016.
Από τότε έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς Σκωτία και Αγγλία θέλουν να τον εντάξουν στην εθνική τους ομάδα, έχει παίξει και με τις δύο μέχρι τώρα, σε ηλικία 13 ετών έκανε το ντεμπούτο του με την κάτω των 16 της Σκωτίας στο Victory Shield κι ένα μήνα αργότερα έπαιξε με την κάτω των 15 τηςΑγγλίας στο 5-2 επί της Τουρκίας, αυτή που θα επιλέξει σε επίπεδο αντρών φυσικά θα μετρήσει, ενώ μπορεί να επιλέξει και αυτή της Ακτής Ελεφαντοστού. 
«Σημαίνει πολλά για μένα να ξεκινώ στη Celtic την επαγγελματική μου καριέρα» δήλωσε ο νεαρός Dembele στην επίσημη ιστοσελίδα των τριπλούχων Σκωτίας, προσθέτοντας: «Ήρθα εδώ σε νεαρή ηλικία και μετά από όλα όσα πέρασα με την οικογένεια μου χαίρομαι που τους κάνω περήφανους, στόχος μου είναι να παίξω στην πρώτη ομάδα, μόλις μπορέσω θα προσπαθήσω 100% να τα καταφέρω.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.