Celtic-Red Bull Salzburg (preview)

H Celtic χρειάζεται μια ισοπαλία για να προκριθεί στους «32» του Europa League, απέναντι στην αδιάφορη Red Bull Salzburg που έχει πάρει ήδη την πρόκριση. Αν χάσει και την ίδια ώρα η RB Leipzig νίκησει (που είναι και το πιθανότερο) την αδιάφορη και τελευταία του ομίλου Rosenborg τότε είναι οι Γερμανοί που θα πάρουν τη 2η θέση, θα περάσει δηλαδή οι δύο ομάδες της Red Bull (κοινή ιδιοκτησία σε Αυστριακούς και Γερμανούς).
Η Celtic πηγαίνει στο ματς «με μεγάλη αυτοπεποίθηση και πίστη» όπως δήλωσε ο τεχνικός της, Brendan Rodgers, οι Bhoys έχουν κερδίσει τα δύο προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια, 1-0 τη Rosenborg και 2-1 την RB Leipzig, όμως η Salzburg έχει το απόλυτο, με 5 στα 5 στον 2ο όμιλο.
Η Celtic μετρά μόλις μία ήττα στα 13 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ προέρχεται από το εντυπωσιακό 5-1 το Σάββατο επί της Kilmarnock. Οι «Κέλτες» δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Dedryck Boyata αφού ο Βέλγος αμυντικός έχει υποστεί τράβηγμα, επιστρέφει όμως ο αριστερός μπακ Kieran Tierney που έχασε το ματς με την Kilmarnock. Εκτός αποστολής και ο επιθετικ΄ςο Leigh Griffiths που φαίνεται ότι θα λείψει καιρό λόγω προσωπικών προβλημάτων.
Η Salzburg είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, ενώ βρίσκεται στην κορυφή του Αυστριακού πρωταθλήματος, με αέρα 14 βαθμών! Ο τεχνικός της, Marco Rose, δήλωσε ότι η ομάδα του μόνο αδιάφορη δεν θα είναι και θα τα δώσει όλα για τη νίκη, θέλοντας να δείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και να διατηρήσει το απόλυτο.
Η Celtic μετρά μία ισοπαπλία και δύο ήττες σε τρεις αναμετρήσεις με τη Red Bull Salzburg, ενώ εχασε 3-1 στην Αυστρία στη φετινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.