Rapid Vienna-Rangers (preview)

Μόνο νίκη θέλει στην Αυστρία η ομάδα του Steven Gerrard απέναντι στη γηπεδούχο Rapid Vienna που χρειάζεται μια ισοπαλία για να πάρει την πρόκριση από τον 7ο όμιλο.
Η μοναδική νίκη των Gers στον όμιλο είναι απέναντι στη Rapid, 3-1 στο Ibrox τον Σεπτέμβριο κι ο Gerrard πιστεύει ότι οι Αυστριακοί θα επιτεθούν, δεν θα πάνε για την ισοπαλία, τονίζοντας ότι η πρόκριση είναι 50-50.
Η Rapid είναι στην 8η θέση του Αυστριακού πρωταθλήματος, 25 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Salzburg, είναι όμως η μόνη ομάδα στο 7ο όμιλο που έχει κάνει δύο νίκες. Ο τεχνικός της Dietmar Kuhbauer πιστεύει ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Σεπτέμβριο, όταν είχαν χάσει στο Ibrox και κατάλληλα προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση.
Οι Rangers δεν προπονήθηκαν στο Allianz Stadion αφού ο αγωνιστικός χώρος είναι αρκετά ταλαιπωρημένος, όμως ο Gerrard δεν θεωρεί ότι αυτό αποτελεί πρόβλημα για την ομάδα του. Χωρίς τον τραυματία Ryan Kent κα τον τιμωρημένο Daniel Candeias απόψε οι Gers, που πήραν μόλις ένα βαθμό στις αναμετρήσεις τους με Aberdeen και Dundee κι είναι στη 2η θέση του πρωταθλήματος, δύο βαθμούς πίσω από τη Celtic, αλλά και με ένα ματς περισσότερο από τους πρωταθλητές.
Έχουν την παράδοση με το μέρος τους αφού η Rapid έχει χάσει και τις τρεις πρόσφατες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, με τους Rangers να έχουν μόλις μία ήττα σε 6 συναντήσεις με ομάδες από την Αυστρία, 0-2 από τη Sturm Graz τον Οκτώβριο του 2000.
Οι Rangers από την άλλη μετρούν μόλις μία νίκη στα 19 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους στην Ευρώπη, το 1-0 επί της NK Osijek στην Κροατία, στους φετινούς προκριματικούς του Europa League

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.