Κόλλησαν οι Gers, 0-0 με Hibs στο Εδιμβούργο

Παρά την υπεροχή τους οι Rangers δεν κατάφεραν να νικήσουν μια πολύ μέτρια Hibernian κι υποχώρησαν στη 2η θέση της βαθμολογίας, μετά το 0-0 στο Easter Road του Εδιμβούργου.
Ο Neil Lennon ξεκίνησε με την ίδια ενδεκάδα που είχε την Κυριακή όταν επικράτησε 2-0 της Celtic, χρειάστηκε όμως να αλλάξει goalkeeper μόλις στο 14’ όταν ο Adam Bogdan πέρασε στη θέση του Ofir Marciano που χτύπησε.
Δύο αλλαγές είχαν οι Rangers με τον Lassana Coulibaly να παίρνει τη θέση του Ross McCrorie στα χαφ και τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Alfredo Morelos να έχει εκτίσει την ποινή του και να ξεκινά αντί του Kyle Lafferty.
Παρά το αργό τους ξεκίνημα οι Rangers κυριάρχησαν κι ο Adam Bogdan είχε ήδη δύο καλές αποκρούσεις στο ενεργητικό του στο πρώτο μέρος, σταματώντας τους Alfredo Morelos και Gareth McAuley. Οι Hibs δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα που νίκησε τη Celtic την Κυριακή, πούλαγαν συχνά τη μπάλα κι έκαναν λάθη, ένα από αυτά ήταν του Efe Ambrose, όμως ο Bogdan ήταν πάλι εκεί που έπρεπε. Οι Gers είχαν κι άλλες ευκαιρίες, μια κεφαλιά του Scott Arfield με τον Lewis Stevenson να σώζει τους Hibs διώχνοντας τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή κι ένα σουτ του Gareth McAuley μέσα από την περιοχή που έφυγε άουτ.
Ο Lennon έριξε στο ματς τον Mark Milligan και κάπως έστρωσε τους γηπεδούχους που είχαν δύο καλές στιγμές με τους Oli Shaw και Florian Kamberi. Οι Gers όμως ήταν αυτοί που κυριάρχησαν, το 0-0 είναι περισσότερο δύο χαμένοι βαθμοί παρά ένας κερδισμένος, τώρα είναι ένα βαθμό πίσω από τη Celtic και με ένα ματς παραπάνω.
Στην 8η θέση οι Hibs, απέχουν πια μόλις έναν βαθμό από την εξάδα, και τρεις από την 5η Hearts.

HIBERNIAN: Marciano (Bogdan 14), Whittaker, Ambrose, Porteous, Stevenson, Mallan, Slivka, Hyndman, Horgan (Milligan 45), Kamberi, Shaw (Boyle 65).
RANGERS: McGregor, Tavernier, Goldson, McAuley (Worrall 61), Barisic, Jack, Coulibaly, Arfield (Ross McCrorie 45), Candeias, Morelos, Grezda (Middleton 84).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.