Και με τη βούλα στη Leicester o Rodgers

Ο Brendan Rodgers είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός της Leicester City, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το 2022, επιστρέφοντας στην Premier League, όπου είχε δουλέψει παλαιότερα με τις Liverpool και Swansea City.
«Θα δώσω και τη ζωή μου να κάνουν τους οπαδούς περήφανους, μαζί θα είμαστε πιο δυνατοί, ανυπομονώ να δουλέψω με τους παίκτες το προσωπικό και τους οπαδούς για να κάνουμε τα σωστά βήματα μπροστά» δήλωσε ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός που θα έχει μαζί τον πρώην αμυντικό των Arsenal, Liverpool, Manchester City και Celtic, Kolo Toure, που ήταν βοηθός του και στη Celtic.
«Ήταν μια πραγαμτική τιμή να υπηρετώ τη Celtic και τους οπαδούς της τις τρεις τελευταίες σεζόν, είμαι όλη μου τη ζωή οπαδός της Celtic και ο λόγος που πήγα ήταν για να δουλέψω με το σύλλογο που αγαπώ, θα θυμάμαι πάντα την υποδοχή την πρώτη μέρα που ανέλαβα και θέλω να ευχαριστώ τη Celtic αλλά και τους οπαδούς τους για τη στήριξη της» δήλωσε ο Rodgers που έκανε δύο σερί treble, αήττητο το πρώτο στην πρώτη του σεζόν και πήρε και το League Cup φέτος.
«Ήταν απόλαυση να δουλεύω με τον Peter (σ.σ. Lawwell) τον Ian, τον Dermont και τους υπόλοιπους από τη διοίκηση, απόλαυση και η δουλειά με τους παίκτες της Celtic που αξίζουν ιδιαίτερης μνείας. Η Celtic είναι στα κατάλληλα χέρια και θα συνεχίσει να κυριαρχεί στο σκωτσέζικο ποδόσφαιρο και να πηγαίνει καλά στην Ευρώπη, η Celtic θα είναι για πάντα η ομάδα η ομάδα μου κι εύχομαι επιτυχίες και στο μέλλον σε όσους συσχετίζονται με το σύλλογο» κατέληξε ο Rodgers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.