Rod Stewart: «Brendan κατάστρεψες τις διακοπές μου»

Φανατικός οπαδός της Celtic ο  θρυλικός ρόκερ, Sir Rod Stewart, μόνο ικανοποιημένος δεν είναι από την αιφνίδια αποχώρηση του Brendan Rodgers που όλα δείχνουν ότι θα είναι ο νέος τεχνικός της Leicester.
«Πίστευα ότι θα έμενε για τους υπόλοιπους 2.5 μήνες και θα μας κέρδιζε το treble-treble (σ.σ.Η Celtic μετρά δύο σερί treble κι έχει ήδη κατακτήσει το League Cupδήλωσε στον Jim White του talkSPORT ο βετεράνος ρόκερ, συμπληρώνοντας: «Πολλοί οπαδοί θα αισθάνονται άσχημα τώρα, μας έφερε σε δύσκολη θέση, αντιλαμβάνομαι ότι παραουσιάστηκε ευκαιρία δουλειάς και πρέπει να την αρπάξει, υπάρχει όμως και η Chelsea, θα μπορούσε να είναι κι αυτή μια ευκαιρία.» 
Μόνο απαισιόδοξος δεν δείχνει πάντως ο Sir Rod. «Μπορούμε να γράψουμε ιστορία, απλά νοιώθω τη στεναχώρια των οπαδών της Celtic, ελπίζω ο Scott Brown να βγεί μπροστά, ακούω ότι θα επιστρέψει ο Neil Lennon αλλά αυτό είναι μόνο προσωρινό» τόνισε ο Σκωτσέζος ρόκερ σημειώνοντας: «Πάντα λέω ότι πρέπει να τελειώνεις τη δουλειά σου, είναι να σα να απ[οχωρώ εγώ στη μέση μιας τουρνέ και να απογοητεύω τους οπαδούς. Μου κατέστρεψες τις διακοπές Brendan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.