Πρώτο φαβορί ο Clarke για Σκωτία


Όλα δείχνουν ότι ο Steve Clarke θα είναι ο νέος τεχνικός της εθνικής Σκωτίας. Ο 55χρονος προπονητής είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει τη θέση του Alex McLeish, που απολύθηκε τον Απρίλιο.
Ο αντιπρόεδρος της  Aberdeen, Dave Cormack, δήλωσε πρόσφατα ότι ο τεχνικός των Dons, Derek McInnes, θα απέρριπτε πρόταση της ομοσπονδίας, κάτι που φέρνει τον Steve Clarke ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί.
Ο 55χρονος τεχνικός έχει κάνει εντυπωσιακή δουλειά στην Kilmarnock τις δύο τελευταίες σεζόν, παραδέχτηκε όμως ότι δεν είναι βέβαιος ότι θα συνεχίσει στην ομάδα του Ayrshire. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά κι είναι καλό ότι ασχολήθηκε ο Τύπος μαζί μου για καλούς λόγους, είναι καλό να γυρίζεις στην πατρίδα σου και να τα πηγαίνεις καλά» δήλωσε ο Clarke που άφησε τη St Mirren για να υπογράψει στην Chelsea το 1987 και να συνεχίσει από τότε την καριέρα του στην Αγγλία, όπου έκατσε μεταξύ άλλων στους πάγκους των West Brom και Reading. Η Kilmarnock είναι πολύ κοντά στην 3η θέση, που θα της εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο με τον Clarke να τονίζει: «Είναι φανταστικό, είμαστε πάνω από Aberdeen, Hearts και Hibs, δεν είναι εύκολο πάντως να απολαμβάνεις την προπονητική, δεν έχω όμως αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω, οι επόμενες βδομάδες θα είναι πολύ δύσκολες.» Η σκωτσέζικη ομοσπονδία έχει δεσμευτεί ότι μέχρι το τέλος της βδομάδας θα έχει ανακοινώσει τον νέο της τεχνικό, με τις φήμες πάντως να φέρνουν τις διαπραγματεύσεις με τον Clarke να συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.