Ποινή δύο αγωνιστικών στον Clarke

Ο τεχνικός της Kilmarnock, Steve Clarke, τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών  μετά τις δηλώσεις του κατά του διαιτητή Steven McLean, στην ήττα με 1-0 από την Aberdeen. Ο McLean απέβαλλε τρεις παίκτες της Kilmarnock σε «μία από τις χειρότερες διαιτησίες που έχω δει ποτέ» όπως είχε δηλώσει ο τεχνικός της Killie.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του διαιτητή, McLean, o Stuart έκανε καριέρα ως full-back στην Kilmarnock από το 1974 μέχρι το 1990 ξεπερνώντας τις 500 συμμετοχές με τον Clarke να δηλώνει ότι ο διαιτητής δεν μπόρεσε να σηκώσει αυτό το βάρος.
Yπάρχει ακόμα μία αγωνιστική στην ποινή του, είναι όμως σε αναστολή μέχρι το τέλος της χρονιάς, θα ισχύσει μόνο αν βρεθεί υπότροπος ο τεχνικός της Killie. Η ποινή των δύο αγωνιστικών σημαίνει ότι δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας του στο ματς με τους Rangers την Κυριακή, στην αυλαία του πρωταθλήματος και θα λείψει και από το πρώτο ματς της νέας σεζόν, αν είναι φυσικά στον πάγκο της Killie, με τη φημολογία να τον φέρνει ως το πρώτο φαβορί για την εθνική Σκωτίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.