Όλα ανοιΧτά, Dundee Utd-St Mirren 0-0


Σε ένα δυνατό και σκληρό ματς, Dundee Utd και St Mirren έμειναν ισόπαλες χωρίς τέρματα και θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους την Κυριακή στην έδρα της St Mirren, τότε θα κριθεί ποια ομάδα θα παίζει στην Premiership την επόμενη σεζόν.
Ο τεχνικός της Dundee United, Robbie Neilson, κατέβασε την ενδεκάδα που είχε ξεκινήσει στο 3-0 επί της Inverness Caley Thistle 3-0, για τη St Mirren o αμυντικός Gary MacKenzie ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ήταν στο βασικό σχήμα, ξανά εκτός μάχης ο επιθετικός Simeon Jackson στη θέση του πάλι ο Cody Cooke που είχε κάνει hat trick στο 3-2 στο Dens Park. Βασικός και ο -δανεικός από τους Rangers- αμυντικός Lee Hodson.
Παρά τη σκληρότητα το πρώτο μέρος είχε ρυθμό, η Dundee Utd είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο
20λεπτο με τον Paul McMullan να μπαίνει από τα αριστερά και να σουτάρει για να αποκρούσει με το πόδι ο goalkeeper της St Mirren, Vaclav Hladky. H St Mirren είχε την καλή της στιγμή λίγο αργότερα με τον Kyle McAllister να πιάνει το σουτ από το ύψος της
περιοχής, όμως ο goalkeeper των γηπεδούχων, Benjamin Siegrist, απέκρουσε εντυπωσιακά με ανάποδο χέρι και οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς σκορ στην ανάπαυλα. Η πρώτη μεγάλη φάση του β’ μέρους ανήκε στη St Mirren, St Mirren, ο Lee Hodson γύρισε τη μπάλα με το κεφάλι στον Kyle Magennis που ήταν στο πίσω δοκάρι κι ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει όμως ο goalkeeper της United, Benjamin Siegrist, απέκρουσε εντυπωσιακά. Ο Pavel Safranko στη συνέχεια έχασε μεγάλη ευκαιρία για τη Dundee Utd, με το ματς να γίνεται όλο και πιο κλειστό το τελευταίο τέταρτο. 0-0 τελικό αποτέλεσμα, ανοικτοί λογαριασμοί, η ρεβάνς στο Paisley την Κυριακή, το εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει, όλα είναι ανοικτά.
DUNDEE UNITED: Siegrist, Bouhenna, Reynolds, Watson, Harkes, Pawlett (Booth 73), Connolly, Robson, McMullan, Sow (Safranko 59), Clark (Stanton 68).
ST MIRREN: Hladky, MacKenzie, Baird, Popescu, P McGinn, S McGinn, Flynn, Hodson, Magennis, McAllister, Cooke (Mullen 90+2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.