Dundee Utd-St Mirren (preview)


Πρώτος τελικός για μια θέση στην Premiership της επόμενης σεζόν, με τη Dundee Utd της Championship που επικράτησε στα ημιτελικά με δύο νίκες της Inverness CT, να υποδέχεται τη St Mirren που τερμάτισε στην προτελευταία θέση της μεγάλης κατηγορίας. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, η ρεβάνς θα γίνει την Κυριακή στην έδρα της St Mirren.
Ο Άγγλος μέσος Calum Butcher  είναι το μοναδικό πρόβλημα του προπονητή της Dundee United, Robbie Neilson, έχει υποστεί τράβηγμα κι ίσως μείνει εκτός αποστολής στο αποψινό παιχνίδι.
Όσον αφορά τη St Mirren, o αμυντικός Gary MacKenzie αναμένεται να είναι διαθέσιμος, είχε χτυπήσει στο κεφάλι κι έχασε την τελευταία αγωνιστική, τη νίκη της ομάδας του με 3-2 στο Dundee. Έχει όμως επιστρέψει στις προπονήσεις κι αναμένεται να είναι στην αποστολή. Εκτός μάχης ο goalkeeper Danny Rogers και ο μέσος Greg Tansey.
Η Dundee Utd έχει κερδίσει τα 8 στα 10 τελευταία παιχνίδια στην έδρα της, τα τρία τελευταία συνεχόμενα, φέτος έχει κερδίσει 2-1 στην έδρα της St Mirren και την απέκλεισε από το κύπελλο, ήταν η τρίτη νίκη της στα 4 τελευταία παιχνίδια με τους Buddies. Στον πάγκο της St Mirren o Oran Kearney εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού, αν κρατήσει την ομάδα στην Premiership δεν αποκλείεται να πάρει μόνιμα τη δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.