Tρεις προσθήκες οι Warriors


Η Stenhousemuir ενισχύθηκε με τρεις σημαντικές προσθήκες, με τον τεχνικό της, Colin McMenamin να συνεχίζει το χτίσιμο της ομάδας για τη σεζόν 2019/20.
Δύο μέσοι, ο Scott McLaughlin και ο James McKernon κι ένας goalkeeper, Kyle Marley είναι τα νέα πρόσωπα στο ρόστερ της Stenny.
O έμπειρος μέσος Scott McLaughlin έρχεται από την Edusport, έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και με τις Morton, Airdrie και Ayr United και εκτός από παίκτης θα είναι και υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση της ομάδας. Μετρά πάνω από 500 ματς στις επαγγελματικές κατηγορίες της Σκωτίας, μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις του κέντρου, αλλά και ως full-back, ενώ έχει και πτυχίο γυμναστή γι αυτό θα είναι και coach στη Stenny.
O 25χρονος Kyle Marley, είναι goalkeeper που έρχεται από τη Linlithgow Rose, ενώ έχει αγωνιστεί και στις Kelty Hearts, Cumbernauld Colts και Blackburn United.
Ο 27χρονος Jamie McKernon είναι μέσος που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της St Mirren για να κάνει το επαγγελματικό του άλμα με την Ayr United. Έχει παίξει πάνω από 100 ματς σε δύο περάσματα του από την Queens Park, ενώ έχει παίξει και στη Glenafton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.