Πάει για εγχείρηση ο Turnbull


Η μεταγραφή του David Turnbull στη Celtic δεν ολοκληρώθηκε αφού ο 19χρονος μπακ της Motherwell δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και το …μίνι σήριαλ της μεταγραφής του είχε άδοξο τέλος. Παρουσιάστηκε πρόβλημα στο γόνατο κι ο άτυχος αμυντικός πρόκειται μάλιστα να υποβληθεί «άμεσα σε εγχείρηση» κυρίως για προληπτικούς λόγους, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ενώ αναμένεται να μείνει εκτός μάχης «για μεγάλο χρονικό διάστημα.»
«Θα παρέχουμε στον David όλη τη στήριξη που χρειάζεται» η επίσημη ανακοίνωση της Motherwell, με την αντίστοιχη της Celtic να αναφέρει: «Του ευχόμαστε το καλύτερο για την αποκατάσταση του και ανυπομονούμε να τον δούμε ξανά να αγωνίζεται, θα τον παρακολουθούμε στο εγγύς μέλλον.»
Το σήριαλ είχε ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου όταν η Motherwell αποδέχτηκε την πρόταση της Celtic ύψους 3 εκατομμυρίων λιρών. Στη συνέχεια όμως δεν τα βρήκε με τους εκπροσώπους του παίκτη στους προσωπικούς όρους, για να έρθει στη συνέχεια πρόταση από τη Norwich, με τη Celtic να έχει αποσυρθεί. Ο παίκτης πήγε στη Norwich για να συζητήσει, αποφάσισε όμως στη συνέχεια να προτιμήσει τη Celtic. Έμεναν οι ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει στους τριπλούχους Σκωτίας, με την εξέλιξη να έχει άδοξο τέλος και για τις δύο ομάδες αλλά κυρίως για τον 19χρονο ποδοσφαιριστή που αναμένεται να λείψει καιρό από τα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.