Πέρασαν τον …βράχο οι Gers, 4-0 τη St Joseph's


Χρειάστηκε να περιμένουν ένα ημίχρονο οι Rangers αλλά τελικά πέρασαν εύκολα από τον…βράχο του Γιβραλτάρ επικρατώντας με 4-0 της St Joseph's στο Victoria Stadium.
Ο Steven Gerrard είχε δύο από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες του στην ενδεκάδα, οι Jordan Jones και Sheyi Ojo έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους με τους Gers, ενώ επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια ο Allan McGregor. Στον πάγκο ο Alfredo Morelos παρότι έχει έναν ελαφρύ τραυματισμό, τελικά μπήκε στο 63’ και σκόραρε στο 77’.
Όπως αναμενόταν οι Rangers κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, υστέρησαν όμως σημαντικά στην τελική προσπάθεια, μεγαλύτερη τους ευκαιρία αυτή του Sheyi Ojo στο 31’, με τον keeper των γηπεδούχων, Mateo Vera, να είναι εκεί που πρέπει και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.
Η λύση ήρθε γρήγορα στο β’ μέρος με τον Borna Barisic να βγάζει –επιτέλους- μια καλή σέντρα και τον Ryan Jack να στέλνει με μια βολίδα τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 56’ Sheyi Ojo με εξαιρετική κίνηση κι εντυπωσιακό τελείωμα έκανε το 0-2, για να έρθει κι ένα τρίτο γκολ στο 68’. Ο goalkeeper των γηπεδούχων, Mateo Vera, απέκρουσε εντυπωσιακό την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Borna Barisic για να έρθει ο αμυντικός Connor Goldson και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Alfredo Morelos που είχε μπει στο 63’ μπήκε και στον πίνακα των σκόρερς στο 77’, οι Rangers δεν έριξαν ρυθμό παρότι δεν σκόραραν ξανά, έκαναν όμως περισσότερα από αρκετά για να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα στο Γιβραλτάρ.

ST JOSEPH'S: Mateo Vera, Lobato, Guerrero, Villar, Mauri, Martinez (Garro 76), Cornejo, Pecci (Hernandez 70), Boro, Pena, Ferrer (Casciaro 70).
RANGERS: McGregor, Tavernier, Goldson, Katic, Barisic, Jack (Aribo 62), Kamara, Davis, Ojo, Jones (Stewart 71), Defoe (Morelos 63).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.