Ανατροπή στο τέλος για Killie, 2-1 τους Nomads στην Ουαλία

Παρότι βρέθηκε να χάνει 1-0 στο 75’ από την Connah's Quay Nomads η Kilmarnock πέτυχε δύο γκολ στο 81’ και το 91’ και επικράτησε 2-1 στην Ουαλία.
Λίγες φάσεις στο πρώτο μέρος είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς από τους δύο goalkeepers δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια απόκρουση. Η Kilmarnock είχε περισσότερη ώρα τη μπάλα
στα πόδια της, πολλά φάουλ οι Nomads, το σκηνικό δεν φάνηκε να αλλάζει στο β΄μέρος, ένα τέταρτο πριν από τη λήξη όμως οι Nomads προηγήθηκαν από το πουθενά. Στην πρώτη τους επίσκεψη στην περιοχή, ο Callum Roberts έβγαλε τη σέντρα κι ο Greg Taylor στην προσπάθεια να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το αυτογκόλ δεν πτόησε την Killie, στο 81’ ο Roberts έγινε μοιραίος για τους γηπεδούχους, ανέτρεψε τον Chris Burke στην περιοχή κι ο Eamonn Brophy εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι φέρνοντας το ματς στα ίσα. Δύο λεπτά καθυστερήσεις, στο πρώτο από αυτά ο Stuart Findlay
αμαρκάριστος στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αξιοποιώντας τη σέντρα του Chris Burke's cross. 2-1 για την Kilmarnock που είναι πια με το ένα πόδι στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

CONNAH'S QUAY NOMADS: Brass, Disney, Roberts, Horan, Harrison, Bakare, Morris, Wilde, Poole, Holmes, Owen.
KILMARNOCK: MacDonald, O'Donnell, Broadfoot, Findlay, Taylor, Power, Dicker, McKenzie (El Makrini 64), Burke, Brophy, Thomas (Kiltie 78).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.