Κατά του 14-14-14 η Clyde


Η Clyde δεν συμφωνεί με το 14-14-14 που προτείνουν οι σύλλογοι της League Two, μιας και διατηρεί την ομάδα της στη χαμηλότερη κατηγορία της επαγγελματικής λίγκας.
Φυσικά αν οι 10 ομάδες της League Two μείνουν σταθερές στην πρόταση τους, μπορούν να μπλοκάρουν οποιαδήποτε άλλη πρόταση, αφού θα έχουν το 75% των ψήφων, απολαμβάνοντας τη στήριξη των 15 από τις 20 ομάδες που αποτελούν τις League One και League Two.
Η Clyde είναι στην 7η θέση της League One, αν περάσει η πρόταση θα πάει στην τελευταία κατηγορία μαζί με τις Peterhead, Forfar Athletic και Stranraer.
«Ελπίζουμε ότι αυτή η απόφαση τους δεν είναι τελεσίδικη, είναι μια πρόταση κόντρα στις θεμελιώδεις αρχές του γκρουπ αναδιάρθρωσης, σύμφωνα με τις οποίες κανένας σύλλογος δεν πρέπει να βρίσκεται σε χειρότερη οικονομική ή αθλητική κατάσταση από την επίδραση της πανδημίας του Covid-19» αναφέρει η ανακοίνωση της Clyde.
«Τουλάχιστον 4 ομάδες της SPFL πλήττονται από μια τέτοια απόφαση, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε την πρωταθλήτρια της Highland League, Brora Rangers ή την πρωταθλήτρια της Lowland League,Kelty Hearts» σημειώνει η ανακοίνωση της Clyde.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.