Αναβολή έως 50% των μισθών για Gerrard και παίκτες των Rangers


O τεχνικός των Rangers, Steven Gerrard, οι παίκτες, το προπονητικό τιμ και οι εκτελεστικοί διευθυντές της ομάδας αποφάσισαν να αναβάλλουν στο ήμισυ την καταβολή των μισθών τους προς όφελος των μελών του προσωπικού του συλλόγου.
«Δεν ήθελε πολύ σκέψη, ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει, είναι σημαντικό να δείχνεις σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους του συλλόγου» δήλωσε ο τεχνικός των Gers. «Όλοι θέλαμε να το κάνουμε και νομίζω δείξαμε πόσο ενωμένοι είμαστε» τόνισε ο τεχνικός των Gers που χάρη στην κίνηση αυτή (αναβολή του 50% των μισθών για τρεις μήνες) θα πληρωθεί κανονικά όλο το υπόλοιπο προσωπικό του συλλόγου που δεν έχει τις ανάλογες οικονομικές απολαβές.
Ο Gerrard βρίσκεται στο Liverpool με την οικογένεια του κι έστειλε μήνυμα μέσω βίντεο στους οπαδούς της ομάδας, ικετεύοντας τους να μείνουν σπίτι και να ακολουθήσουν τις οδηγίες της κυβέρνησης για την καταπολέμηση της επιδημίας του Κορωνοϊού, ενώ απέδωσε τα εύσημα στις προσπάθειες του NHS (National Health Service) και στους εργαζόμενους. Ανάλογη έκκληση έγινε και από τον αμυντικό των Gers, Andy Halliday προτρέποντας τους οπαδούς να μείνουν στα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.