Ολοκλήρωση της σεζόν θέλει και η Celtic


Nα συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί κανονικά η σεζόν είναι επιθυμία και της Celtic, αυτή είναι η θέση των τριπλούχων Σκωτίας στις συζητήσεις που πρόκειται να γίνουν με τη σκωτσέζικη λίγκα (SPFL).
Οι Rangers και Hearts επίσης επιθυμούν τη συνέχιση της σεζόν και απείλησαν ότι θα κινηθούν νομικά αν η SPFL αποφασίσει το αντίθετο.
Η ομοσπονδία του Βελγίου βιάστηκε να αναδείξει πρωταθλήτρια την Club Brugge τελειώνοντας τη σεζόν, προκαλώντας την επίσημη αντίδραση της UEFA που απείλησε ακόμα και με αποκλεισμό από τις διοργανώσεις της.
Τρίτη και Τετάρτη η SPFL θα συζητήσει με τους συλλόγους, με τη Celtic να έχει ήδη τοποθετηθεί: «Η θέση της Celtic είναι αρκετά ξεκάθαρη, θέλουμε να ολοκληρωθεί η σεζόν και δεν έχουμε αλλάξει γνώμη. Αν υπάρχει πιθανότητα να παίξουμε αγώνες το καλοκαίρι και να τελειώσουμε τη σεζόν το προτιμούμε. Καταλαβαίνουμε όμως τα οικονομικά προβλήματα που μαζεύονται στη χώρα όσο συνεχίζεται η κρίση. Αν αποφασιστεί τελικά να τελειώσει πρόωρα η σεζόν τότε φυσικά θα συμφωνήσουμε αν είναι για το γενικό καλό.»
Η διοίκηση της SPFL είχε προγραμματίσει για σήμερα τις συζητήσεις αποφάσισε όμως να τις αναβάλλει για 24 ώρες μετά την αντίδραση της UEFA στην κίνηση της ομοσπονδίας του Βελγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.