de Βοer: «Αξίζει τον τίτλο η Celtic»


O Ronald de Boer έχει φορέσει τη φανέλα των Rangers, δεν δίστασε όμως να δηλώσει ότι η Celtic αξίζει να πάρει τον φετινό τίτλο αν δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Η τηλεδιάσκεψη της UEFA είναι σε εξέλιξη, ο Ronald de Boer δουλεύει στον Ajax κι όλα δείχνουν ότι η ομάδα του θα πάρει το πρωτάθλημα παρότι ισοβαθμεί με την AZ Alkmaar, έχει την πρωτιά χάρη στον καλύτερο συντελεστή τερμάτων.
Ο Πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Mark Rutte, έχει απαγορέψει όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις για τους επόμενους 4 μήνες κι η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας ανακοίνωσε την πρόωρη λήξη της σεζόν.
«Θα ήθελα πολύ να δω τους Rangers πρωταθλητές μετά από τόσο καιρό, αλλά πρέπει να είσαι αντικειμενικός» δήλωσε ο de Boer στη SunSport (σ.σ. στη σκωτσέζικη Sun), τονίζοντας: «Celtic έχει ξεφύγει πολύ αυτή τη στιγμή, όπως και η Liverpool στην Αγγλία αξίζουν να κερδίσουν τον τίτλο, αν είναι να ονομάσεις νικητή τότε πρέπει να πεις Liverpool και το ίδιο ισχύει και για τη Celtic Αυτό φυσικά αν δεν ολοκληρωθεί η σεζόν, με τον de Boer να συμπληρώνει: «Θα είναι όμως νικητές του τίτλου, όχι πρωταθλητές.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.