«Ναι» ψήφισε η Dundee, Dundee Utd, Raith και Cove οι πρωταθλήτριες


Η ψήφος της Dundee έδωσε πρόωρο τέλος σε Championship, League 1 και League 2, αφού μετά από το αρχικό «όχι» αποφάσισε τελικά να ψηφίσει «ναι», όπως είχε φανεί.
Αυτό σημαίνει πρόωρη λήξη της σεζόν στην Championship με πρωταθλήτρια τη Dundee United, στη League 1 με πρωταθλήτρια τη Raith Rovers και στη League 2 με πρωταθλήτρια την Cove Rangers. Ήδη η SPFL ανέδειξε πρωταθλήτριες τις ομάδες που προαναφέραμε τονίζοντας ότι κέρδισαν την άνοδο. Υποβιβάζονται η ουραγός της Championship, Partick Thistle και η ουραγός της League 1, Stranraer.
Η SPFL έχει τώρα το δικαίωμα να δώσει πρόωρο τέλος και στην Premiership, αν καταστεί αδύνατο να συνεχιστεί, τόνισε πάντως ότι θα συμβουλευτεί τους συλλόγους.
Η πρόεδρος της Hearts, Ann Budge και ο Les Gray ο πρόεδρος της Hamilton Academical θα ηγηθούν γκρουπ που θα στοχεύει σε στήριξη ομάδων όπως τόνισαν, στην ουσία θα επιδιώξει αναδιάρθρωση της Premiership, ώστε να αυξηθούν οι ομάδες και να γλυτώσουν τον υποβιβασμό, μιας και βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.