Έκτακτη συνεδρίαση για την ψήφο της Dundee

Το συμβούλιο της SPFL (Scottish Professional Football League) θα συνεδριάσει σήμερα, για να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τον ψήφο της Dundee. H oμάδα της Championship θα κρίνει αν θα συνεχιστούν ή αν θα τελειώσουν πρόωρα τα πρωταθλήματα στις μικρότερες κατηγορίες της Σκωτίας (Championship, League 1 και League 2).
H Dundee φερόταν διατεθειμένη να ψηφίσει «όχι» σήμερα όμως διέρρευσε ότι προτίθεται να ψηφίσει «ναι». Αν τελικά ψηφίσει «ναι» η σεζόν στις κατηγορίες που αναφέραμε τελειώνει πρόωρα, δεν αποκλείεται η SPFL να αποφασίσει το ίδιο και για την Premiership.
Έχει επικρατήσει χάος με την ψηφοφορία με τους Rangers να ζητούν την τιμωρία του γενικού διευθυντή της SPFL, Neil Doncaster, και του νομικού συμβούλου της λίγκας, Rod McKenzie, και την διεξαγωγή έρευνας για την ψηφοφορία.
Η ιδιοκτήτρια της Hearts, Ann Budge έχει κατηγορήσει τη λίγκα ότι προσπάθησε «να επηρεάσει αδικαιολόγητα» την ψηφοφορία και πρότεινε αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος.  Σημειώνουμε ότι Hearts και Rangers είναι οι μόνες ομάδες από τις 12 της Premiership που ψήφισαν «όχι», χρειάζονταν όμως τουλάχιστον 9 ψήφοι για να περάσει την πρόταση η μεγάλη κατηγορία, κάτι που έγινε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.