McLeish: «Μεγάλη πίεση για 12 ομάδες»


Υπάρχει μεγάλη πίεση στις 12 ομάδες που απαρτίζουν την Premiership της Σκωτίας κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν τα πηγαίνει καλά η εθνική της χώρας, σύμφωνα με τον –τέως ομοσπονδιακό τεχνικό- Alex McLeish.
«Μεγαλώστε την Premiership μην αφήνετε το σπαθί να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια των συλλόγων, από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν παίζουν κάτω από μεγάλη πίεση» δήλωσε ο McLeish στο PLZ Soccer. «Για αν βελτιωθούμε πρέπει να κρατήσουμε τις ομάδες που έχουν πολλούς οπαδούς, θα είναι τρομερό να χαθούν από την κορυφαία κατηγορία μεγάλες ομάδες, τις θέλουμε εκεί» τόνισε ο McLeish, προφανώς αναφερόμενος στη Hearts που είναι στο βυθό της βαθμολογίας και θα υποβιβαστεί αν λήξει πρόωρα η σεζόν στη Σκωτία.
Η μεγάλη κατηγορία έχει 12 ομάδες από το 2000, μετά τη συμμετοχή της Σκωτίας στο Μουντιάλ του 1998, την τελευταία φορά που η Σκωτία έφτασε στα τελικά μεγάλης διοργάνωσης.
Το δεύτερο πέρασμα του McLeish από τον πάγκο της εθνικής Σκωτίας έληξε άδοξα πριν από ένα χρόνο μετά το ολέθριο ξεκίνημα στα προκριματικά του Euro 2020. Mε αυτόν στον πάγκο πάντως η Σκωτία έφτασε στον ημιτελικό των play-off του Nations League, θα αντιμετωπίσει το Ισραήλ, η ελπίδα για συμμετοχή στα τελικά του Euro 2020 υπάρχει ακόμα.
«Το παιχνίδι στη Σκωτία έχει πληγεί άσχημα τα 20 τελευταία χρόνια με την εθνική να μη συμμετέχει στα τελικά. Ελπίζουμε ότι ότι ο Steve (σ.σ.Clarke, ο τωρινός ομοσπονδιακός τεχνικός) θα το αλλάξει αυτό και θα πάμε στο Euro 2020» κατέληξε o McLeish.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.