Aναδιάρθρωση τέλος, πέφτει η Hearts


H Hibernian είναι μία από τις 6 ομάδες της Premiership που είναι κατά της αναδιάρθρωσης, κάτι που σημαίνει ότι η Hearts είναι κατάφατσα με τον υποβιβασμό. Η Leeann Dempster που εκπροσωπεί τη Hibernian αποφάσισε να ψηφίσει η ομάδα της κατά της αναδιάρθρωσης, άλλες πέντε ομάδες της Premiership θα κάνουν το ίδιο που σημαίνει ότι η αναδιάρθρωση απορρίπτεται, η ουραγός Hearts θα υποβιβαστεί αν η σεζόν στη μεγάλη κατηγορία λήξει πρόωρα.
Στην τηλεδιάσκεψη που έγινε χθες, οι ομάδες της Premiership, μαζί με τη Dundee Utd, πρωταθλήτρια της Championship, δεν φάνηκαν διατεθειμένες να αλλάξουν την υπάρχουσα δομή της SPFL, το 12-10-10-10, που αντιστοιχεί στον αριθμό των ομάδων σε Premiership, Championship, League 1 και League 2.
To 14-14-14 έδειχνε πιο πιθανό, χρειάζονταν να το στηρίξουν 8 από τις 12 ομάδες της Premiership, 8 από τις 10 ομάδες της Championship και 15 από τις 20 ομάδες που αποτελούν τις League 1 και League 2.
Mε 6 ομάδες της Premiership όμως να είναι κατά, η υπόθεση αναδιάρθρωση απορρίφθηκε. Από τη στιγμή που η Leeann Dempster, τόνισε ότι οι Hibs ψηφίζουν κατά, τα πάντα φάνηκε να έχουν κριθεί.
Το σχέδιο της ιδιοκτήτριας της Hearts, Ann Budge, που είχε φτιάξει ένα γκρουπ αναδιάρθρωσης μαζί με τον  Les Gray της Hamilton Academical ναυάγησε, η ομάδα της πιθανότατα θα υποβιβαστεί.
Υποβιβάζονται σίγουρα η Partick Thistle από την Championship και η Stranraer από τη League One μιας και τερμάτισαν τελευταίες στις αντίστοιχες κατηγορίες, ενώ χάθηκαν οι ελπίδες ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες για την πρωταθλήτρια της Highland League, Brora Rangers και την πρωταθλήτρια της Lowland League, Kelty Hearts.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.