Αποκαλύπτει «εκφoβισμό και απειλές» η Inverness


Η Inverness CΤ μπορεί να καταθέσει «εκφοβισμό και απειλές» αν χρειαστεί σε ανεξάρτητη επιτροπή έρευνας της πολύκροτης ψηφοφορίας της SPFL που έβαλε πρόωρο τέλος στα πρωταθλήματα των μικρών επαγγελματικών κατηγοριών της Σκωτίας.
Οι Highlanders τάσσονται υπέρ των Rangers και Stranraer που ζήτησαν να εξεταστεί η διαδικασία της ψηφοφορίας από ανεξάρτητη επιτροπή, το συγκεκριμένο αίτημα θα συζητηθεί σήμερα από τους συλλόγους της SPFL.
Σύμφωνα με την Inverness o ο διευθύνων σύμβουλος της SPFL, Neil Doncaster, τα γνώριζε όλα αυτά, η επίσημη SPFL δεν έκανε κανένα σχόλιο για το όλο θέμα.
Ο «φάκελος αποδείξεων» των Rangers πάντως δεν εμφανίζει στοιχεία που να ενοχοποιούν την SPFL, για να περάσει η πρόταση και να σχηματιστεί ανεξάρτητη επιτροπή που θα διερευνήσει την ψηφοφορία πρέπει να την ψηφίσουν οι 32 από τις 41 υπόλοιπες ομάδες της SPFL.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Inverness CT: «Η Τρίτη (σ.σ. σήμερα) θα μας δείξει τι θα γίνει αφού θα ψηφίσουν και οι 42 ομάδες. Μια ανεξάρτητη έρευνα μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία να δούμε πως και γιατί τα πράγματα πήγαν τόσο άσχημα από την αρχή και ποιος είναι υπεύθυνος. Να είστε σίγουροι ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας η Inverness CT δεν θα αφήσει το θέμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.