Τιμωρία των Rangers ζητά ο Mitchell


Με πρόστιμο 250.000 λιρών θα πρέπει να τιμωρήσει η SPFL τους Rangers και να απαιτήσει να ζητήσουν και συγγνώμη, ή να τους τιμωρήσει ακόμα και με αφαίρεση βαθμών. Αυτή είναι η άποψη του Roger Mitchell, ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος της SPL (Scottish Premier League) από το 1998 μέχρι το 2002.
Oι Rangers καιρό τώρα κατηγορούσαν την SPFL για εκφοβισμό και εξαναγκασμό των μελών της στη διάρκεια της περίφημης ψηφοφορίας που έφερε πρόωρο τέλος στις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι Gers ζητούσαν να τιμωρηθεί ο διευθύνων σύμβουλος της SPFL, Neil Doncaster, και ο νομικός της σύμβουλος Rod McKenzie, όταν όμως παρουσίασαν χθες τον περίφημο «φάκελο αποδείξεων» δεν προκύπτει κάτι που να στοιχειοθετεί τις κατηγορίες αυτές.
«Θα απαντήσω ως επαγγελματίας, όχι ως οπαδός» (σ.σ. είναι οπαδός της Celtic) δήλωσε ο Mitchell όταν ρωτήθηκε για το θέμα σημειώνοντας ότι «ξεκινάς από τη χρηματική αποζημείωση, με το κόστος των δικηγόρων και των πόρων που θα χρησιμοποιηθούν να βαραίνει τους Rangers, ενώ υπάρχει και η ηθική ζημιά που έγινε στα πρόσωπα των Neil Doncaster και Rod McKenzie
Άγνωστο αν η SPFL προβεί σε τέτοια ενέργεια, για την ώρα πάντως οι Rangers εμφανίζονται εκτεθειμένοι μιας και μόνο αποδείξεις ενοχής της λίγκας δεν περιέχει ο φάκελος που εμφάνισαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.