Δεν τα παρατά η Stranraer


Ο πρόεδρος της Stranraer, Iain Dougan, είναι αποφασισμένος να παλέψει για να ανατρέψει την απόφαση που έφερε πρόωρη λήξη της σεζόν και τον υποβιβασμό της ομάδας του από τη League 1. H Stranraer ήταν 8 βαθμούς μακριά από τη σωτηρία με 9 αγωνιστικές να απομένουν, όμως η πανδημία του Κορωνοϊού έφερε την πρόωρη λήξη της σεζόν στις μικρότερες κατηγορίες μετά από ψηφοφορία των ομάδων της SPFL.
Yποβιβάστηκε έτσι η ουραγός της League One, Stranrae, αλλά και η ουραγός της Championship, Partick Thistle.
H Τhislte παρά τις δηλώσεις της ότι θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο κι ότι θα κινηθεί νομικά, τελικά αποφάσισε να μην το κάνει για να μην καθυστερήσουν τα λεφτά που είναι να δοθούν ως αποζημίωση στους συλλόγους.
«Λένε ότι πρέπει να προχωρήσουμε και να αφήσουμε όλα αυτά πίσω για το γενικότερο καλό του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου, είναι εύκολο να το λες όμως όταν δεν σε επηρεάζει» δήλωσε ο Dougan.
«Εμάς μας επηρεάζει αρκετά και οικονομικά και από αθλητικής άποψης, εμείς και η Partick Thistle είμαστε οι μόνες ομάδες στην Ευρώπη που έχουν υποβιβαστεί επίσημα εξαιτίας της πανδημίας του Κορωνοϊού. Και στη Γαλλία τελείωσε πρόωρα η σεζόν και υποβιβάστηκαν ομάδες, υπήρξε όμως παρέμβαση της Γαλλικής Κυβέρνησης για να αλλάξει αυτό, μιας και πιστεύουν ότι είναι λάθος» τόνισε ο πρόεδρος της Stranraer σημειώνοντας: «Να τιμωρούνται με αυτόματο υποβιβασμό μόνο δύο ομάδες στη Σκωτία πιστεύω ότι είναι λάθος, δεν πρόκειται να το δεχτώ και θα κάνουμε ότι μπορούμε, θα εξετάσουμε όλες τις πιθανές λύσεις για να το ανατρέψουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.