KΡΟΑΤΙΑ-ΣΚΩΤΙΑ (preview)


Η Σκωτία αντιμετωπίζει την Κροατία στο Hampden Park, με τη νίκη να είναι ζητούμενο και για τις δύο ομάδες, όποια επικρατήσει προκρίνεται στην επόμενη φάση του Euro 2020, με ισοπαλία πιθανότατα αποκλείονται και οι δύο.

Τυπικά φιλοξενούμενη λοιπόν η Σκωτία αφού το ματς γίνεται στην παραδοσιακή της έδρα, το Hampden Park της Γλασκώβης. Αν η Σκωτία επικρατήσει γράφει ιστορία, μιας και δεν έχει ξεπεράσει ποτέ πριν τη φάση των ομίλων σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης.

Αήττητη εναντίον στην Κροατία, στα 5 ματς που έχουν γίνει, τα 3 πρώτα ήταν ισόπαλα, η Σκωτία επικράτησε στα δύο επόμενα, στα προκριματικά του Euro 2014. Eίχε κερδίσει 1-0 με το γκολ του Robert Snodgrass στο Zagreb και 2-0 στο Hampden Park με τον Snodgrass να σκοράρει ξανά και τον Gary Naismith να πετυχαίνει το άλλο γκολ.

Ο Billy Gilmour βρέθηκε θετικός στον COVID-19 και είναι ο μοναδικός απών για την Σκωτία. Ο 20χρονος παίκτης της Chelsea ήταν ο κορυφαίος του αγώνα στο ντεμπούτο του στο 0-0με την Αγγλία, ο Kieran Tierney αναμένεται να συνεχίσει στην άμυνα δείχνοντας στο ματς με τους Άγγλους ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ο full-back των Rangers, Borna Barisic, είναι στην αποστολή της Κροατίας, έχασε λόγω τραυματισμού τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Διαιτητής ο Fernando Andres Rapallini από την Αργεντινή, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Juan Pablo Belatti και Diego Yamil Bonfa.

Τέταρτος διαιτητής ο Πολωνός Bartosz Frankowski και στο Video Assistant Referee ο Ισπανός Alejandro Hernández.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.