O Brown άφησε την Aberdeen


Ο Scott Brown έφυγε από την Aberdeen 9 μήνες μετά τη μεταγραφή του στους Dons θέλοντας να κάνει «το επόμενο βήμα στο προπονητικό του ταξίδι». Ο δυναμικός 36χρονος μέσος πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Aberdeen έχοντας τον ρόλο του παίκτη και του βοηθού προπονητή του Stephen Glass. Ο Glass όμως -που είναι και προσωπικός του φίλος- απολύθηκε τον περασμένο μήνα κα τη θέση του πήρε ο πρώην τεχνικός της St Mirren, Jim Goodwin

Ο Brown ήταν εκτός αποστολής από το μας με τους Rangers το περασμένο Σάββατο, με την επίσημη Aberdeen να ανακοινώνει σήμερα ότι «αποχωρεί από τους Dons για να αφοσιωθεί στην προπονητική του καριέρα, σκεπτόμενος να κάνει τα πρώτα του βήματα ως προπονητής αν του δοθεί η ευκαιρία. H Aberdeen τον ευχαριστεί και του εύχεται τα καλύτερα στην μελλοντική του καριέρα.»

«Ξέρω ότι ήμουν εδώ για ένα μικρό χρονικό διάστημα, όμως οι οπαδοί με καλωσόρισαν από την πρώτη στιγμή και οφείλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξη τους» δήλωσε ο Brown προσθέτοντας: «Η Aberdeen είναι ένας τεράστιος σύλλογος και ξέρω ότι είναι αποφασισμένη να φέρει επιτυχίες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια της σεζόν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.