Aνακοίνωσαν Beale οι Rangers



O Michael Beale είναι επίσημα ο νέος τεχνικός των Rangers, αφήνοντας την Queens Park Rangers, έξι μήνες μετά την πρόσληψη του στην ομάδα της αγγλικής Championship.

Ο 42χρονος Άγγλος αναμενόταν να ανακοινωθεί αύριο, όλα όμως έγιναν πιο γρήγορα απ’ ότι αναμενόταν και υπέγραψε μέχρι το 2026, είναι πια επίσημα ο αντικαταστάτης του Giovanni van Bronckhorst.

Ο Λονδρέζος ήταν γυμναστής της ομάδας και βοηθός του Steven Gerrard όταν οι Rangers κατέκτησαν τον τίτλο τη σεζόν 2020-21. Aκολούθησε τον Gerrard στην Aston Villa τον Νοέμβριο του 2021, για να αναλάβει πριν από 6 μήνες την QPR ως πρώτος προπονητής.

«Είμαι τεράστια περήφανος, είναι ένας υπέροχος, υπέροχος σύλλογος, είναι θεσμός» ήταν τα πρώτα λόγια του Beale στο επίσημο site των Rangers.

Για πολλούς ο 42χρονος Άγγλος ήταν ο ιθύνων νους πίσω από τις επιτυχίες του προπονητή Gerrard, η απόλυση του Gerrard από τη Villa ενίσχυσε αυτές τις φήμες μιας και ο θρύλος της Liverpool δεν τα κατάφερε χωρίς τον Beale στο πλευρό του.

Ο Beale απέρριψε πρόταση της Wolves της Premier League τον Οκτώβριο όταν η QPR ήταν στην κορυφή της Championship λέγοντας τότε: «η ακεραιότητα είναι πολύ μεγάλο πράγμα για μένα όπως και η πίστη σε ένα σύλλογο. Αν είναι αξίες που ζεις αυτές, τότε πρέπει να είσαι δυνατός και να τις ακολουθείς.» Προφανώς το δέλεαρ των Rangers παραήταν μεγάλο για την ακεραιότητα του Beale που αναλαμβάνει την ευθύνη να κρατήσει ζωντανή για τους Gers τη μάχη του τίτλου, η νέα του ομάδα είναι στο -9 από τη Celtic, το πρωτάθλημα όμως έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.