Επιστροφή Beale στους Rangers


O Michael Beale αναμένεται να επιστρέψει μετά από ενάμιση χρόνο στον πάγκο των Rangers, αυτή τη φορά ως πρώτος προπονητής.

Mια βδομάδα μετά την απομάκρυνση του Giovanni van Bronckhorst όλα δείχνουν ότι ο Beale είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Ολλανδού.


Ο Beale έγινε γνωστός για το έργο του ως γυμναστής του Steven Gerrard, όταν ο Άγγλος ήταν τεχνικός των Rangers, και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2020/21. Έχει δουλέψει και με τους νέους της Liverpool αλλά και στη Βραζιλία στο παρελθόν και -για πολλούς- αυτός ήταν ο ιθύνων νους πίσω από τον προπονητή Gerrard


Ακολούθησε τον Άγγλο στην Aston Villa πέρυσι κρατώντας τους Villans στη μεγάλη κατηγορία. Η συνεισφορά φάνηκε και από το γεγονός ότι ανέλαβε φέτος την QPR και χωρίς αυτόν στο πλευρό του ο Gerrard όχι μόνο δεν τα πήγε καλά, αλλά απολύθηκε στο τέλος από την Aston Villa.


Kάνει εξαιρετική σεζόν με την QPR, η οποία διεκδικεί την άνοδο στην Premier League κι όλα δείχνουν ότι θα την εγκαταλείψει μεσούσης της σεζόν όπως έκανε και με τους Rangers πριν από ενάμιση χρόνο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Telegraph, Sam Wallace, ο Michael Beale θα ανακοινωθεί αύριο από τους Rangers υπογράφοντας συμβόλαιο τρεισήμισι ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.