Οι Dons το απόλυτο, 2-0 την Partick Thistle στο Firhill



H Αberdeen πέρασε και από το Firhill κερδίζοντας 2-0 την Partick Thistle κι έκανε το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα. Ισοφάρισε έτσι ρεκόρ που κρατούσε από το 1984 με το Sir Alex Ferguson στον πάγκο.
Χωρίς τίποτα ιδιαίτερο το πρώτο μέρος με τη Thistle να στέκεται καλά χωρίς να απειλεί το Danny Ward και τους Dons να έχουν δύο σουτ που εξουδετέρωσε εύκολα ο goalkeeper Tomas Cerny.
Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 49’ με τον Adam Rooney και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται ότι ο σκόρερ κοντρόλαρε τη μπάλα με το χέρι πριν τη στείλει στα δίχτυα. Νωρίτερα η Thistle είχε φτάσει κοντά στο γκολ όμως ο Danny Ward απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Sean Welsh.
Η Aberdeen διπλασίασε τα τέρματα της στο 58’, όταν ο Cerny σταμάτησε το David Goodwillie, όμως ο επερχόμενος Kenny McLean πήρε το rebound διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Η Aberdeen έκανε το 5 στα 5, έχει ένα ματς στο χέρι και μετά τη διακοπή περιμένει τη Celtic στο Pittodrie.
PARTICK THISTLE: Cerny, Miller, Welsh (Stevenson 61), Booth, Osman, Bannigan, Lawless, Frans (Hendry 42), Lindsay, McDaid, Pogba (Doolan 70)
ABERDEEN: Ward, Logan, Shinnie, Considine, Taylor, McLean, Rooney (Parker 77), McGinn, Hayes (Flood 67), Goodwillie (Robson 84), Jack.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.