Αυγή μιας νέας εποχής για τη St Mirren

H St Mirren ανήκει πια στους οπαδούς της, αφού αυτοί έχουν την πλειοψηφία των μετοχών, με καινούργιο πρόεδρο το μεγιστάνα Gordon Scott .
Είναι η «αυγή μιας νέας εποχής» για την ομάδα της Championship club, που μέσω του St Mirren Independent Supporters Association (SMISA) αγόρασε τις μετοχές του Stewart Gilmour που ήταν ο πρόεδρος της ομάδας τα τελευταία 20 χρόνια.
«Θέλουμε να επαναφέρουμε την ομάδα στην Premiership και να παρέχουμε σταθερότητα σε όσους δουλεύουν εδώ» ήταν τα πρώτα λόγια του Scott, που κατέχει πια το 50.1% των μετοχών της ομάδας με το SMISA να έχει το 28%.
Η St Mirren υποβιβάστηκε το 2015 και τερμάτισε στην 6η θέση της Championship. Εκτός από το Gordon Scott στο νέο διοικητικό συμβούλιο θα βρίσκονται ο Tony Fitzpatrick που συνεχίζει ως γενικός διευθυντής, ο Alan Wardrop ως οικονομικός σύμβουλος, αντιπρόσωπος της SMISA, David Nicol και ο Chris Stewart που διατηρεί τη θέση του γραμματέα με 4 ακόμα θέσεις που αναμένεται να καλυφθούν στη συνέχεια. Ο Tony Fitzpatrick που είναι και παλιός παίκτης της St Mirren είχε δηλώσει ότι είναι τέτοια η προοπτική της ομάδας που μπορεί να γίνει και πρωταθλήτρια Σκωτίας μέχρι το 2019.
Ο Gordon Scott  πάντως δήλωσε ότι δε θα γίνουν άμεσα αλλαγές, η ομάδα θα προχωρήσει πάντως στοχεύοντας να κάνει περήφανη την περιοχή του Paisley και να βοηθήσει στην ανάπτυξη της. Το μέλλον δείχνει εξαιρετικό για τους Buddies μένει να φανεί αν θα είναι τόσο λαμπρό όσο ονειρεύεται ο Tony Fitzpatrick.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.