Celtic-Hapoel Beer Sheva (preview)

Η Celtic υποδέχεται τη Hapoel Beer Sheva στο πρώτο ματς για τα play-off του Champions League και τα ευχάριστα για τους Bhoys είναι ότι οι Erik Sviatchenko και Nir Bitton είναι στην αποστολή. Έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις και παρότι δεν έχουν παίξει καθόλου αυτό το μήνα δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν. Ο Dedryk Boyata έπαιξε το Σάββατο στο ματς με την Inter όμως δύσκολα θα αγωνιστεί ενώ εκτός μάχης φαίνεται να είναι ακόμα ο Patrick Roberts. Eκτός αποστολής έμεινε και ο Efe Ambrose has για να αδειάσει μια θέση για το νεοαποκτηθέντα Dorus de Vries.
Η Hapoel δεν θα έχει στην επίθεση τον αρχηγό της, Elyaniv Barda, που είναι τραυματίας, με τους Ben Sahar και Lucio Maranhao υποψήφιους αντικαταστάτες.
«Παίξαμε 9 ματς τον τελευταίο μήνα αλλά οι παίκτες διατηρούν τη φρεσκάδα τους, θα το έκαναν ακόμα κι αν παίζαμε 40 ματς γιατί αυτή είναι η ευκαιρία μας να πάμε στους ομίλους του Champions League» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Barda.
«Κάθε ομάδα είναι διαφορετική, η Astana ήταν πριν στο Champions League κι έδειξε ότι είναι καλή ομάδα, όμως υπάρχουν διαφορές, οι πρωταθλητές του Ισραήλ έχουν συνηθίσει τις νίκες» είπε ο Rodgers τονίζοντας: «Βλέποντας τα ματς με τον Ολυμπιακό αμύνθηκαν καλά και στην έδρα τους ήταν σε θέση να προκριθούν, θα είναι δύσκολο να τους λυγίσουμε αμέσως. Θα έχουν παίκτες πίσω από την μπάλα, 5 στην άμυνα, χρειάζεται υπομονή, το ιδανικό σενάριο θα είναι να νικήσουμε χωρίς να δεχτούμε γκολ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.