Πρόβλημα κάτω από τα δοκάρια για τη Celtic

O Brendan Rodgers έχει να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση ενόψει
Της αναμέτρησης της Τετάρτης για το Champions League κόντρα στην Manchester City.
Οι Bhoys έχουν πρόβλημα στη θέση του goalkeeper, ότι χειρότερο μπορούσε να τους συμβεί απέναντι στην ομάδα του Pep Guardiola που σκοράρει συνεχώς και δείχνει ασταμάτητη.
Ο Dorus de Vries τραυματίσθηκε στο 6-1 επί της Kilmarnock και έγινε αλλαγή, με τη συμμετοχή του στο ματς της Τετάρτης να δείχνει απίθανη. Ο 35χρονος keeper ήρθε το καλοκαίρι και πήρε φανέλα βασικού. Χωρίς να έχει πείσει ακόμα τους φίλους των Bhoys.
O Craig Gordon ήταν βασικός τα δύο τελευταία χρόνια, η αντικατάσταση του όμως από τον de Vries φαίνεται να έχει επηρεάσει την ψυχολογία του, ενώ είχε να παίξει ένα μήνα σε αγώνα πρωταθλήματος (μπήκε στη θέση του de Vries) στο β’ ημίχρονο το Σάββατου. Έπαιξε και στο League Cup μεσοβδόμαδα, στο 2-0 επί της Alloa, με τον Rodgers να τονίσει ότι είναι «παραπάνω από ικανός» να κάτσει κάτω από τα δοκάρια. Ο τεχνικός των Bhoys περιμένει πάντως να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας του de Vries, τονίζοντας πάντως ότι δε θα ρισκάρει τη χρησιμοποίηση του αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.