Πέρασε από το Dens Park η Aberdeen, 3-1 τη Dundee

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Aberdeen επικράτησε 3-1 της Dundee μέσα στο Dens Park, μπροστά σε 6.321 θεατές.
Η Dundee άνοιξε το σκορ στην πρώτη της επίθεση, με τον Kevin Holt να κάνει το 1-0 στο 13’. Έξι λεπτά αργότερα οι Dons έφεραν το ματς στα ίσα με τον James Maddison να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με βολίδα στο 19’. Καλύτεροι οι Dοns είχαν δοκάρι στο 54’ με τον Graeme Shinnie για να πάρουν το προβάδισμα με κεφαλιά του Jayden Stockley στο 77’. Μια «χρυσή αλλαγή» του Derek McInnes που τον είχε ρίξει 3 λεπτά πριν στο ματς στη θέση του Adam Rooney. H Dundee πίεσε για την ισοφάριση κι ήταν εύαλωτη στην κόντρα, έτσι σε μια αντεπίθεση στο 87’ οι Dons κέρδισαν πέναλτι. Λανθασμένη απόφαση του διαιτητή, αφού ο Julen Extabeguren βρήκε καθαρά τη μπάλα στο τάκλιν που έκανε στο Wes Burns. Τυχερή και στο πέναλτι οι Dons αφού ο Kenny McLean σούταρε στο κέντρο της εστίας κι η μπάλα χτύπησε δύο φορές στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα. Η κακή μέρα για τους γηπεδούχους ολοκληρώσε με την αποβολή του Kevin O'Hara στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Η Aberdeen ανέβηκε στην 4η θέση ισοβαθμώντας με τους Rangers τους οποίους υποδέχεται το επόμενο Σάββατο.
DUNDEE: Bain, Holt, O'Dea, Hateley (Loy 87), Williams (Wighton 70), O'Hara, Etxabeguren, Ross (Duffy 81), McGowan, El Bakhtaoui, Kerr. 
ABERDEEN: Lewis, Logan, Taylor, Considine, O'Connor, Shinnie, McLean, McGinn (Burns 74), Hayes, Rooney (Stockley 74), Maddison (Storie 82). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.