Ελπίζει να κρατήσει τη θέση του ο Gordon

O Craig Gordon έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League και συνέβαλλε κι αυτός στο εντυπωσιακό 3-3 της Celtic με τη Manchester City.
O 33χρονος keeper είχε χάσει τη θέση του από τον Dorus de Vries, όμως ο τραυματισμ.ος του Ολλανδού στο ματς με την Kilmarnock του έδωσε την ευκαιρία που τόσο ζητούσε χθες.
«Eίμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξα, αυτό μπορώ να κάνω, όλοι θέλουν να αποτελούν μέρος μιας νύχτας σαν κι αυτή, δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το να παίξεις καλά για να κρατήσεις τη θέση σου» δήλωσε ο Gordon προσθέτοντας: «Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο και είναι πολύ σημαντικό για μένα που κατάφερα να αγωνιστώ σε αυτό στα 33 μου, περίμενα καιρό και πίστευα ότι μπορεί να μη μου δινόταν η ευκαιρία. Δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ στην προπόνηση για να βελτιώσω αυτά που απαιτούνται στο παιχνίδι μου, αν συνεχίσω να το κάνω και να κρατήσω τα standards ψηλά όπως έκανα τα 3-4 τελευταία χρόνια, θα έχω την ευκαιρία να κρατήσω τη θέση μου.»  
Ο πρώην keeper των Hearts και Sunderland είναι στην αποστολή της εθνικής Σκωτίας (ήδη 44 φορές διεθνής) για τα ματς με Λιθουανία και Σλοβακία και δε γινόταν να μην αναφερθεί και στην ατμόσφαιρα στο Celtic Park.
«Ο θόρυβος ήταν απίστευτος. Υπήρξαν κανα δυό φορές που ούρλιαζα στον Kolo (Toure) να αφήσει την μπάλα και απλά δεν μπορούσε να με ακούσει. Δεν μπορούσα να φωναξα δυνατότερα.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.